Reisnieuws

10 redenen waarom stelletjes ruziën op vakantie

Gepubliceerd: 17 aug 2012
0

Voor veel koppels is reizen de ultieme relatie-test, want een vakantie leidt helaas vaak tot ruzie. Dit zijn de top tien redenen voor stelletjes om elkaar in de haren te vliegen op vakantie.

Sommige mensen zeggen dat met een reis van een week met je geliefde, je hem of haar net zo goed leert kennen als na een 25-jarig huwelijk. Vooral als de reis niet zo gaat als gepland kunnen de spanningen hoog oplopen, hoe verliefd je ook was aan het begin van je reis. Maar wat zijn de redenen hiervoor? Uit een enquête kwamen de volgende top 10 redenen waarom stelletjes ruziën op vakantie:

1. Mannen die naar andere vrouwen kijken op het strand of zwembad
2. Meningsverschillen over activiteiten
3. Waar en wat te eten
4. Te veel drank
5. Autorijden en kaartlezen
6. Koffer inpakken
7. Vrouwen die teveel tijd doorbrengen in de badkamer
8. Teveel geld uitgeven
9. Hoe laat op het vliegveld te zijn
10. Onenigheid over vreemde valuta

Zijn deze redenen herkenbaar voor je, of juist niet? Laat ons hieronder weten waar jij wel of niet over ruziet met je partner!

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Zo overleeft je relatie de vakantie

Samen op wereldreis is de beste test voor je relatie. Overleven jullie dit, dan zit het wel snor met jullie. Maar hoe doe je dat eigenlijk, samen reizen? En wat moet je vooral níet doen? 7 do’s en don’ts op een rij.

0
Reisnieuws
Strandseks duur bestraft

Een nummertje maken op het strand hoort er voor sommige vakantiegangers bij. Maar hoe romantisch en opwindend dat ook kan zijn, in sommige landen kan zo'n spannend avontuurtje nare gevolgen hebben. Hier volgen de straffen voor strandseks in versch...

0
Reisnieuws
5 romantische bestemmingen

Valentijn; de dag van de liefde staat weer voor de deur. Beleef deze dag in het besneeuwde Finland of spring in de turkooizen zee van Tanzania. Columbus zet vijf romantische bestemmingen op een rij.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.