Reisnieuws

Winnaar ZEN Japanactie bekend!

Gepubliceerd: 08 aug 2012
11

Reisreporter Moenya heeft de ZEN Japanactie gewonnen en mag als Reisreporter naar Japan voor een reportage.

Columbus Travel
Columbus Travel
Voor de ZEN Japanactie kregen we honderden enthousiaste inzendingen, waardoor het voor de jury enorm moeilijk was een keuze te maken. Uit de vele motivatiebrieven werden Henny en Anton Woons, alias Reisreporter Moenya gekozen, gefeliciteerd!

Met de ZEN Japanactie krijgt de winnaar twee vliegtickets naar Japan om daar de ideale reisroute te ontdekken en te beschrijven voor Columbus Magazine. Het is de bedoeling dat het koppel met een beperkt budget en bescheiden middelen een volwaardige Columbus Trail gaat maken, waarbij de letters 'ZEN' staan voor Zakgeld, Ervaar en Navigeer.

Columbus-oprichtster Louise ten Have geeft het juryoordeel over de motivatie van Henny en Anton:

“Duidelijke taal in de ingestuurde brief (geschreven door Henny) waarom juist ZIJ het geschikte koppel vormen voor het maken van een reis en publicatie in Columbus. Ze vullen elkaar aan, weten hoe ze met een klein budget moeten omgaan, laten hun ego's een stap terug doen voor de ZEN van 'On a budget' en zijn zeer creatief. Niet alleen met het budget, maar ook met de tips voor in Columbus. Alles in een jasje van humor en optimisme: Anton noemt navigeren bij voorkeur 'navikeren'. Super winnaars voor een super prijs!

Gefeliciteerd Moenya (Henny en Anton)!??


Henny en Anton zullen in september afreizen naar het land van de rijzende zon. Hun reportage kun je verwachten in een van de komende edities van Columbus Magazine.Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Marianne Hin
Zo overkom je cultuurverschillen

Tijdens je vakantie wil je je zoveel mogelijk aanpassen aan de gewoontes van het gastland. Je kunt je natuurlijk van te voren goed inlezen, maar nog lang niet alles staat beschreven. Door goed om je heen te kijken, kom je al een heel eind. Toch zi...

1
Reisnieuws
VIDEO: Hoge nood op Mount Fuji

Mount Fuji is een must-see voor veel reizigers die naar Japan gaan. Houd er alleen wel rekening mee dat het er erg druk is en er een lange rij staat, waar je gerust twee uur in kan staan. Een goede tip is om vooraf wel te kijken waar de rij eigenl...

0
Reisnieuws
Tokio verslaat culinair Parijs

Tokio is de nieuwe gastronomische hoofdstad van de wereld. Jean-Luc Naret is de directeur van de beroemde Michelin Guide en heeft meer restaurants in Tokio gewaardeerd met drie sterren dan in Parijs.

0

Reacties van bezoekers Reageer

Moenya

Door: Moenya • Geplaatst op

Iedereen bedankt voor de felicitaties! Wat stond ons leven de afgelopen weken positief op zijn kop!
Nog maar amper bekomen van de postieve schrik en nu liggen er rechts van mij twee ingepakte rugtassen op de grond. Met op onze robuuste tafel een maagdelijk wit notitieblokje en loeizware cameratas op de stoel. Japan here we come!!

biancavanderwerf

Door: biancavanderwerf • Geplaatst op

Zoooo heee, wat geweldig zeg, enjoy!!!!!

GHofman

Door: GHofman • Geplaatst op

Gefeliciteerd met deze schitterende reis, ik weet hoe Japan is en ga in oktober a.s. voor de tweede keer.

jaapdekroo

Door: jaapdekroo • Geplaatst op

Gefeliciteerd. Ben wel benieuwd naar de volledige brief, waarvan ik o.a. heb verloren. Ben jaloers in ieder geval. Veel plezier!

sidonius

Door: sidonius • Geplaatst op

Van harte gefeliciteerd met deze superprijs. Ik weet hoe leuk het is om een reportage te maken, dus geniet ervan met volle teugen. Succes!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.