Reisnieuws

3 op Reis afleveringen online

Gepubliceerd: 03 aug 2012
0

Fragmenten van het tv-programma 3 op Reis zijn nu ook online te bekijken.

Columbus Travel
Columbus Travel
Sinds kort heeft het reisprogramma 3 op Reis een nieuwe website, waarop je fragmenten van de afleveringen kunt bekijken. De afleveringen van de laatste vijf jaar zijn terug te kijken, waaronder de nieuwste serie Summertime die begin juli van start ging. Naast de website zijn de afleveringen ook op je smartphone of tablet te bekijken, waarbij je moet beschikken over een Apple of Android besturingssysteem.

Presentatrice Floortje Dessing zegt: “Of je nu thuis op bank, in een hangmatje in Thailand of in een hotel in Saudi-Arabië zit, vanaf nu kun je altijd inspiratie opdoen voor een volgende reis of checken waar je moet zijn op de bestemming waar je bent.??

In het BNN-programma 3 op Reis gaan Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver, Patrick Lodiers de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Jane Roos
VIDEO: de "Mass Games" in Noord-Korea

Wellicht heb je de indrukwekkende Mass Games al bij Floortje Dessing zien langskomen op 3 op reis een paar weken geleden. Voor degenen die het gemist hebben: de Mass Games is een 90-minuten durende show in het May Day Stadion in Pyongyang, waaraan...

0
Reisnieuws
RTL Travel zonder Chris Zegers

Chris Zegers stopt met het presenteren van RTL Travel. Nu de presentator vertrekt, is het bijna zeker dat het reisprogramma van de buis verdwijnt. Zegers heeft meer dan zes jaar lang reizen gemaakt voor RTL.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.