Reisnieuws

Eerste Hollandse space-touroperator

Gepubliceerd: 06 dec 2007 0
Dat we in 2009 een ruimtereis vanuit Amerika kunnen maken, wisten we al. Nieuw is het bericht dat Hollanders vanaf nu alvast heel eenvoudig zo'n spacetrip kunnen boeken bij Virgin Galactic.
‘Ruimtetoerisme is een serieuze aangelegenheid. In de toekomst zullen mensen net zo eenvoudig de ruimte ingaan zoals ze nu het vliegtuig pakken’, Aldus Mario Ferreira, de officiële Nederlandse vertegenwoordiger van Virgin Galactic.

Het ruimteschip zal bestuurd worden door een piloot en kan acht passagiers vervoeren. De volledige vlucht duurt drie uur, waarvan zeven minuten gewichtloosheid. Een ruimteticket voor de reis genaamd ‘Your Galaxy' kost ongeveer 200.000 dollar (137.234 euro).

Vanaf nu kan je je ruimtereis al vanuit Nederland boeken, kijk hiervoor op Yourgalaxy. Voor de daadwerkelijke reis is nog even wat geduld nodig, dit is pas mogelijk vanaf 2009.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...