Reisnieuws

Domme klachten aan stewardessen

Gepubliceerd: 17 jul 2012
3

Stewardessen zijn continu slachtoffer van reizigers die wel een érg laag IQ lijken te hebben en met de domste vragen en klachten komen tijdens hun vlucht.

Een jongen was verbijsterd nadat bleek dat zijn telefoon geen ontvangst had na het opstijgen. Zijn plannetje om tijdens de vlucht bij te kletsen met zijn vrienden thuis ging niet door, waardoor het volgens hem een 'extreem saaie' vlucht werd. Toen een stewardess hem vroeg om zijn telefoon uit te zetten, werd hij boos want hij was niet gewaarschuwd dat hij zijn tijd niet kon doorbrengen met het maken van telefoontjes...

Een man die samen met zijn gezin had gevlogen, stuurde een klacht over de wolken. Er waren teveel wolken geweest zodat het uitzicht werd belemmerd. Hij vond dat het de normaalste zaak van de wereld was om er bij de luchtvaartmaatschappij over te klagen.

Een andere reiziger bedacht opeens dat hij toch wel graag zijn dekentje wilde. Het enige probleem was dat deze in zijn ingecheckte koffer zat. Hij vroeg de stewardess om maar even in het laadruim te klimmen om zijn koffer eruit te vissen. Toen ze uitlegde dat dit niet mogelijk was, dacht de man dat hij zelf wel even kon gaan...

Ook vroeg een passagiers eens waarom het Windsor kasteel zo dicht bij het Heathrow vliegveld was gebouwd. Het volgende verzoek was of de stewardess even kon regelen dat er geen vliegtuigen over het kasteel zouden vliegen terwijl zij er een bezoekje aan brachten, want al dat lawaai zou wel heel vervelend zijn...

Een andere passagier had tijdens een vlucht naar Rome ook een verzoek om de koers te wijzigen. Of de piloot wel even een duik naar beneden wilde maken, want dan kon hij een goede blik werpen op het cruiseschip wat voor de kust lag.


Heb je zelf ook wel eens een domme vraag of opmerking gehoord in het vliegtuig? Laat dan je reactie achter!


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Frijke Broos
Top-10: Domme toeristen op film

Als je van mening bent dat je tijdens je reizen wel eens iets doms hebt gedaan, bedenk dan: het kan altijd dommer. Daarom heeft Columbus een lijst met de 10 domste acties van toeristen voor je samengesteld.

1
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Domste vragen van 2009

Heb jij je ooit afgevraagd hoe laat het monster van Loch Ness gevoerd wordt, of waar de Boston Tea Party plaatstvindt? Dat je je soms niet verdiept in je nieuwe vakantiebestemming, hoeft nog geen zonde te heten. Maar dan mag je wel oppassen dat je...

5
Reisnieuws
Chaos door slapende verkeersleider

Twee vliegtuigen moesten afgelopen zondag een halfuur lang doelloos rondjes vliegen boven het Griekse eiland Lesbos. De luchtverkeersleider had zich verslapen.

0

Reacties van bezoekers Reageer

JanineCK

Door: JanineCK • Geplaatst op

Op een vlucht naar Isla Margarita: "Spanje is toch maar 2 uur vliegen?"

jan10e2000

Door: jan10e2000 • Geplaatst op

Op een AirAsia vlucht van Jakarta naar Yogyakarta eiste een mevrouw dat het vliegtuig niet zou vertrekken totdat zij een vergoeding had ontvangen. Zij had een ticket met pre-boarding gekocht, maar was niet als 1e het vliegtuig ingestapt. Zij was er heilig van overtuigd dat zij als 1e het vliegtuig in zou mogen. Uiteraard was zij niet de enige met pre-boarding en moest zij met een hele groep als eersten instappen (plus gehandicapten en mensen met kleine kinderen).

Jeanette

Door: Jeanette • Geplaatst op

Door een dronken vent op een KLM-vlucht (die geloof ik geen drank meer kreeg) werd met een minachtende blik aan een stewardess met een gezond Holland figuur gevraagd: 'sinds wanneer neemt de KLM varkens aan als stewardess...'. Zij antwoordde: ' sinds zij vee vervoeren'.
Dit schitterende antwoord kostte haar helaas haar baan.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.