Reisnieuws

Columbus editie 35 nú verkrijgbaar

Gepubliceerd: 10 jul 2012
0

Afgelopen dagen is door heel Nederland Columbus editie 35 bij abonnees op de mat gevallen. Wegdromen doe je op de mooie Canarische eilanden La Palma en El Hierro en op de dertig hemelse hippie chic hotspots. Maar ook kan je genieten van de inspirerende verhalen en foto's in Bolivia. We geven je vast een voorproefje!

Columbus Travel
Columbus Travel

 

Canarische Eilanden - Latin Love

Wie denkt dat de Canarische Eilanden een verlengstuk zijn van Spanje komt bedrogen uit. De Canarios voelen zich meer verwant met Latijns-Amerika dan met het officiële moederland. La Palma en El Hierro, de meest westelijke en ongerepte eilanden, zijn dé springplank geweest overzee. Eerst voor Columbus, daarna voor de locals. En dat is aan alles te merken.

 

 

 


 

 

Bolivia - Meer tussen hemel en aarde

De glinsterende zoutvlakten in het hoogland van Bolivia behoorden ooit tot een reusachtig, prehistorisch meer. Hun buitenaardse schoonheid vormt een absoluut hoogtepunt van een roadtrip door dit deel van de Andes, maar er is meer. Veel meer…

 

 

 


 

 

Turkije - Kopje Thee?

In het uiterste noordoosten van Anatolië wacht een ander Turkije: geen drukke Méditerranée, maar de stille wateren van de Zwarte Zee. Geen witte zandstranden, maar een mystiek landschap van valleien, bergen en prachtdorpjes die smeken om meer bezoekers. Maar ook een lang onderontwikkeld achterland dat zich eindelijk los begint te schudden van armoede en strenge tradities. Columbus maakt een roadtrip en reist van bijzondere ontmoeting naar bijzondere ontmoeting.

 

 

 


 

 

Een date met Dubai

Geniet de ene dag van een luxe diner aan het strand en rijd de volgende dag op een kameel door de woestijn. Vier locals delen hun tips voor elk budget.

 

 

 


 

 

30 hippie Chic hotspots

Je weet wat je deze zomer wilt: een lekkere vakantieplek om te relaxen. Simpel maar van alle gemakken voorzien. Een tikje alternatief maar ook niet vies van een beetje glamour. Uiteraard met oog voor mens en milieu. Hippie chic, met andere woorden. Je kan alleen nog wel wat reisinspiratie gebruiken. Columbus zocht daarom de 30 hip(pie)ste hotspots voor je uit.

 

 

 


Verder vind je in deze editie ondere andere nog een Citytrip door Dublin, 5 wereldse BBQ gerechten, Stretchoefeningen tijdens je reis en nog veel meer...

Nog geen abonnee? Editie 35 is vanaf 11 juli te koop in de winkel. Of hier te bestellen via onze webshop

 

 

Blader door deze editie (je ziet maar een beperkt gedeelte van de 156 pagina's)

 

 

 

 


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.

 

deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.