Reisnieuws

Het ultieme vliegtuig

Gepubliceerd: 29 jun 2012
2

Afgesloten slaapcapsules, geluidsdichte ruimtes voor kinderen en stoelen waar kinderen niet tegenaan kunnen schoppen, zijn de top drie voorzieningen voor het ultieme vliegtuig.Niet iedereen is dol op een lange vliegreis, maar het is nu eenmaal een noodzakelijk kwaad wanneer je op de snelste manier op je eindbestemming wilt zijn. Toch zijn er zeker wel wat aanpassingen aan het toestel te bedenken om de vlucht te veraangenamen.

Meer dan duizend reizigers werden door de vliegtuigzoekmachine Skyscanner gevraagd hoe hun ultieme vliegtuig eruit ziet en wat voor aanpassingen zij graag willen zien. Op de eerste plaats staan afgesloten slaapgedeeltes, gevolgd door geluidsdichte ruimtes voor kinderen en speciale stoelen waar kinderen niet meer tegenaan kunnen schoppen.

Andere wensen zijn massagestoelen, gratis gebruik van iPads en een transparante vloer om van het uitzicht te genieten. Ook staan een speciaal gedeelte voor singles, douchefaciliteiten, een bioscoop en een cocktailbar op het verlanglijstje. Sommige van deze opties zijn al beschikbaar voor de business class, maar voor de economy-reizigers blijft het nog even dromen van die slaapcapsules en natuurlijk de nieuwste Columbus in elke stoelzak, maar dat spreekt voor zich.


Welke aanpassingen zou jij maken om je ultieme vliegtuig te creëren? Laat hieronder jouw reactie achter!


Beeld door Skyscanner

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Stapelbedden in economy-class

Luchtvaartmaatschappij Lufthansa overweegt om ook in economy class op lange afstandvluchten bedden aan te bieden in plaats van de oncomfortabele zetels. Als de stapelbedden er ook echt komen, gaat het om een primeur, aldus The Wall Street Journal.

2
Reisnieuws
Revolutionair vliegtuig op komst

De tijd dat we onze huidige vliegtuigen alleen nog kunnen bewonderen in musea is dichterbij dan we denken. Boeing en een projectgroep van studenten en professoren aan de TU Delft werken hard aan een revolutionair ontwerp van hét toekomstige vlieg...

1
Reisnieuws
Binnenkort achteruit vliegen

Wilt u aan het raam zitten, vooruit of achteruit? Dat is een vraag die je binnenkort kunt verwachten als je met het vliegtuig reist. Tien vliegtuigmaatschappijen denken erover na om de helft van de economyclass stoelen om te draaien. Op deze manie...

0

Reacties van bezoekers Reageer

CMolenaar

Door: CMolenaar • Geplaatst op

Als ze alleen al zouden zorgen voor voldoende beenruimte in de economy, zou ik al gelukkig zijn.

carinph

Door: carinph • Geplaatst op

Als eerste moet er in elk vliegtuig een rolstoel-plek komen waar mensen met hun eigen rolstoel kunne 'zitten' Onze zoon kan niet in een andere stoel dan zijn eigen rolstoel zitten en moeten we vastbinden aan een stoel, welke perse bij het raam op rij 9 moet. We slepen ons te pletter. Zijn eigen stoel willen ze vaak niet tot aan de slurf brengen, dus al met al veel gedoe.

Dit horen we erg vaak van andere mensen in een rolstoel. Het hoeft een vliegtuigmaatschappij niet veel meer te kosten. Er bestaan genoeg systemen dat als de plek niet voor een rolstoel wordt gebruikt er gewoon een stoel in geklikt kan worden.

Alstublieft..doe er wat mee

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.