Reisnieuws

Travvies Awards: stem op Columbus!

Gepubliceerd: 31 mei 2013
2

Reismagazine Columbus is genomineerd voor Travvies Awards! Stem op ons voor beste magazinewebsite, fotowebsite en community!

Columbus Travel
Columbus Travel
Voor het vierde jaar op rij organiseert StedenTripper de Travvies Awards. Uitgebreide, inspirerende, fraai vormgegeven, handige of gewoon unieke, Nederlandstalige reiswebsites worden in het zonnetje gezet.

Vorig jaar werd reismagazine Columbus door het publiek gekozen tot beste Community en Fotowebsite. Ook dit jaar is reismagazine Columbus weer drie keer genomineerd voor de Travvies Awards, een award voor de meest inspirerende reiswebsites. Columbus is genomineerd in de categorie Televisie & Magazines, Fotowebsites en de Columbus Community voor beste Community.

Breng je stem uit tot vrijdag 7 juni, 14.00 uur. De drie websites die per categorie de meeste stemmen hebben verzameld, zullen worden beoordeeld door een vakjury.
Op 18 juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Klik hier om op reismagazine Columbus te stemmen!

Alvast bedankt ! :-)Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Columbus valt in de prijzen!

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft Colmag.nl de Travvies Awards in de wacht weten te slepen. In twee van de drie categorieën waarin we genomineerd waren, hebben we de eerste plek bemachtigd.

29
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Columbus 3x genomineerd

Voor het tweede jaar op rij organiseert Stedentripper.com de Travvies Awards, waarbij de beste reiswebsite uit binnen- en buitenland worden gekozen. Columbusmagazine.nl is maar liefst driemaal genomineerd!

23
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Columbus winnaar Travvies 2010

Columbus Magazine is de grote winnaar geworden in de Travvies Awards 2010, de websiteverkiezing speciaal voor reiswebsites.

6

Reacties van bezoekers Reageer

DOoteman

Door: DOoteman • Geplaatst op

Geregeld!

suzannehulsbos

Door: suzannehulsbos • Geplaatst op

Heb gestemd hoor! Op de fotowebsite, de community EN het magazine.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.