Reisnieuws

Wildlife Photographer of the Year

Gepubliceerd: 04 dec 2007 1
Afgelopen vrijdag (30 november) ging de tentoonstelling Wildlife Photographer of the Year van start. De beste wildlife foto van het afgelopen jaar wordt voor deze tentoonstelling gekozen. De organisatie ontving een recordaantal inzendingen: meer dan 32.300 foto’s uit 78 landen.
De fotowedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door BBC Wildlife Magazine en het Natural History Museum in Londen. De winnaar is Ben Osborne, met zijn foto Elephant Creation (zie foto). Ook is een jongerenprijs uitgereikt aan Patrick Corning voor zijn foto 'Monkey Moment'.
Ons Nederlands talent deed het eveneens goed in de wedstrijd: natuurfotograaf Jan Vermeer kreeg twee titels op zijn werk: de titel 'Runner-up' voor zijn Japanse Swan Lake en de titel 'Highly Commended' voor zijn (vogel)foto Emperor Elegance.

Je kunt de tentoonstelling t/m 9 maart 2008 bekijken in het Museon in Den Haag, waar op zondagen leerzame workshops / tafelgesprekken tussen fotografen gevoerd worden. Toegangsprijs: € 11,50
deel dit artikel met je vrienden:
 

1 reactie(s) bij "Wildlife Photographer of the Year"

  • profile image comment

    Prachtige foto's !

    Door trijntje1 • geplaatst op 2007-12-04 09:02:14

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...