Reisnieuws

Plan je groepsreis via Facebook

Gepubliceerd: 07 jun 2012
0

Naast het kiezen van je vliegtuigstoel, kun je nu ook je hele reis plannen via Facebook.

In de reiswereld wordt social media steeds belangrijker. Naast het kiezen van je vliegtuigstoel via Facebook, kun je nu ook met de social media site je hele trip plannen om zo een hoop rompslomp met je vrienden te voorkomen.

Je kent het wel: iedereen heeft een andere planning en niemand heeft op hetzelfde moment tijd om de reisplannen te bespreken. De KLM Trip Planner (http://tripplanner.klm.com/) maakt gebruik van Facebook om toch nog vlot jullie reis te plannen. Na het kiezen van de bestemming en data maakt de Trip Planner automatisch een overzicht en plaatst deze op de wall van je Facebook vrienden. Zij kunnen hierop reageren, en voilà, de reis kan geboekt worden.

Ook helpt de Trip Planner met het uitkiezen van een bestemming aan de hand van de groepssamenstelling en interesses. Denk aan een shopreis of flink feesten met de meiden, terwijl de mannen op voetbalreis kunnen.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Drie onmisbare reiswebsites

Reisreporter.nl is natuurlijk je favoriete plek om reiservaringen en -tips uit te wisselen, maar mis ook deze drie andere reiswebsites niet. Of je nu wilt weten of je tegelijk met vrienden in het buitenland bent, wat de New Yorkers de beste kapper...

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
De 10 beste reisapplicaties voor de BlackBerry

De tijd dat je een mobiele telefoon alleen maar gebruikte om mee te bellen en te sms-en, ligt ver achter ons. Tegenwoordig zijn smartphones als de BlackBerry net kleine computers, waar je naar wens allerlei programma's op kunt zetten. En laat dat ...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.