Reisnieuws

Tickets vergelijken en boeken via je iPhone

Gepubliceerd: 10 apr 2012
0

De iPhone App van CheapTickets.nl maakt het nu mogelijk om vanaf je mobiele telefoon of iPad ticketprijzen te vergelijken, boeken en betalen. De App is te downloaden via de App Store, en heeft als extra service een vluchtnotificatie.

In Nederland hebben inmiddels 6 miljoen mensen een smartphone en daarbij worden de meeste online boekingen door iPhone- of iPadgebruikers gedaan. Cheaptickets.nl speelt in op deze ontwikkeling door het boeken van vliegtickets te versimpelen met een App die een breed publiek aanspreekt.

De nieuwe App zet alle maatschappijen overzichtelijk bij elkaar. Ook lowbudgetairlines zijn opgenomen. De extra vluchtnotificatie houdt je continu op de hoogte van eventuele wijzigingen in je vluchtschema. Daarnaast wordt de gebruiker via een apart venster gewezen op een aantal voordelige aanbiedingen naar populaire bestemmingen.

De 'My Cheap Tickets'-App werkt heel gemakkelijk: in slechts vijf stappen kun je een boeking doen. Je kiest je vlucht uit, vult persoonsgegevens in en betaalt met iDEAL, Paypal of Creditcard. Ten slotte ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging en het bijbehorende e-ticket.

De App zal volgens CheapTickets.nl nog verder worden uitgebreid met zaken als: inloggen met een profiel, vereenvoudiging van het betaalproces, toevoeging van autohuur, hotels en andere cross-sell producten. Bezitters van een androidtoestel moeten nog even geduld hebben, aan een App voor dit type smartphone wordt gewerkt!Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Boarden met je mobieltje

Online inchecken wordt door veel reizigers al gedaan, maar boarden doen de meesten vaak nog steeds met een papieren boarding pass. En dat terwijl veel luchtvaartmaatschappijen daar al een technologische variant voor hebben bedacht. Het zal waarsch...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.