Reisnieuws

Columbus editie 33 binnenkort verkrijgbaar

Gepubliceerd: 28 feb 2012
0

Vanaf komend weekend is het weer zover: dan ligt Columbus editie 33 op de mat. Vanaf 7 maart vind je deze nieuwe editie ook in de winkel en onze webshop.


Top 40 mooiste vakantiehuizen van België tot Nieuw-Zeeland
Jaar in jaar uit reist Columbus de wereld af en verblijft op de heerlijkste plekken. Tijd om de balans op te maken en voor jou als lezer de aller-, aller-, allerbeste vakantiehuisjes te selecteren. We hadden enkele vuistregels: de huisjes moeten mooi gelegen zijn, geen last hebben van verkeer of een doorgaande weg, en volledig self-catering zijn. Dat wil zeggen: desgewenst je eigen eten koken en geen eigenaren of andere gasten met wie je je vakantiestekje moet delen.
Van een Toscaans middeleeuws huisje van 'Eliza was here' tot luxe celebrity villa’s in Amerika.


Papua Power
Dit is het verhaal van een bijna utopische wereld. Een wereld waar kleine vulkanische eilanden begroeid met smaragdgroen regenwoud worden afgewisseld met romantische baaitjes, maagdelijke witte stranden en een turkooizen zee met koraal vol leven. Klinkt misschien als een cliché, als reclameteksten uit een reisfolder die de waarheid oprekken, maar deze wereld bestaat echt. De jungle is nog niet gekapt, de riffen onaangetast en de zee nog niet leeggevist. De Indonesische eilanden van Raja Ampat zijn zo afgelegen dat mensen er nog niet volledig zijn doorgedrongen. Iedereen die zich hier waagt, is een ontdekkingsreiziger.


Loco por Colombia
Het bloederige imago van Colombia vertelt slechts een deel van het verhaal. Hele regio’s van het Zuid-Amerikaanse land zijn veilig en een onontdekte parel voor avontuurlijke reizigers. Wij vertellen je waar je wél moet zijn. Van hagelwitte Caribische stranden tot middeleeuwse junglesteden en van straatcarnavals tot surfpeddeltochten met dolfijnen - wij zijn loco por Colombia, gek van Colombia!


3 x tour de Tel Aviv
Je bent jong en je wilt wat. Booming Tel Aviv, de tweede stad van Israël, heeft stranden, een nachtleven en een culinaire scene waar ze in Jeruzalem rode oortjes van krijgen. En dat allemaal op loopafstand. Wij stelden drie inspirerende stadswandelingen voor je samen, elk voor een complete dag uit en thuis.


20 tips voor vier perfecte dagen
‘Ja, Sydney heeft zijn stranden, een weergaloos klimaat en dat operagebouw’, geven Melburnians schoorvoetend toe. ‘Maar wij zijn de culturele hoofdstad van Australië.’ Want waar Sydney vooral bezig is een kleurtje op het strand te krijgen, duiken de locals van Melbourne de beste galeries, theaters, winkels en restaurants van Australië in. Treed in hun voetsporen met deze complete city guide.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Voorproefje Columbus editie 29

Vandaag en morgen valt bij de abonnees editie 29 op de mat. Een heerlijk zomernummer, waar onder andere Papoea-Nieuw-Guinea, Noord-Noorwegen, Los Angeles en Athene in aan bod komen. We geven je vast een voorproefje!

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Vanaf vandaag: Columbus editie 28!

Vandaag en morgen valt door heel Nederland Columbus editie 28 bij abonnees op de mat. Met een uitgebreide special over Italië om je vingers bij af te likken, maar ook wereldse reportages over de laatste ongerepte eilanden van Thailand en São Tom...

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.