Reisnieuws

Nieuw: voordelig naar Lissabon met EasyJet

Gepubliceerd: 25 feb 2012
0

Vanaf 20 april vlieg je met EasyJet voordelig naar Lissabon.

De stad is nog niet ontdekt door het massatoerisme en bruist van cultuur. De mix van moderne architectuur met historische gebouwen, afgewisseld met authentieke winkeltjes, zorgt voor een levendige sfeer. Maar ook voor liefhebbers van Fadomuziek en verse vispasteitjes is de Portugese hoofdstad dé bestemming bij uitstek voor een (korte) citytrip.

Met Lissabon biedt EasyJet inmiddels een keuze uit 23 bestemmingen binnen Europa. Een lijst waar op korte termijn nog vijf routes aan zullen worden toegevoegd. Op doorreis vanaf Lissabon? Met meer dan 150 vluchten per week en 21 routes behoort ook dat tot de mogelijkheden.Met deze vele vluchten verwacht EasyJet 225.000 extra passagiers te kunnen vervoeren in het eerste jaar.
Andere bestemmingen vanaf Lissabon met EasyJet: Barcelona, Basel/Mulhouse/Freiburg, Berlijn, Bristol, Edinburgh, Genève, Liverpool, Londen/Luton en Gatwick, Lyon, Madeira, Madrid, Milaan/Malpensa, Parijs/Charles de Gaulle, Rome/ Fumicino en Toulouse.

Hoofdbeeld door: Fagt.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Nieuw: de zelfwegende koffer

Je hebt vast ook wel eens moeilijk staan doen met een weegschaal en je koffer. Of, nog erger: je bent er waarschijnlijk ook wel eens bij de check-in achtergekomen dat je koffer een paar kilo te zwaar was. Redding is nabij: de zelfwegende koffer.

3
Reisnieuws
Schiphol beste en duurste

Ondanks het feit dat Schiphol de duurste luchthaven van Europa is, heeft Amsterdam Airport Schiphol tijdens de 23ste editie van het jaarlijkse Asian Freight & Supply Chain Awards (AFSCA's) in Hong Kong de Awards voor beste luchthaven en beste vrac...

0
Reisnieuws
EcoJet voor easyJet

Als je een citytrip gaat maken met easyJet hoef je je vanaf 2015 minder druk te maken om het milieu. EasyJet heeft namelijk een nieuw vliegtuigconcept, de ecoJet, gepresenteerd. Dit superschone vliegtuig wordt 25 procent stiller dan de huidige gen...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.