Reisnieuws

Neem acteerlessen en vier andere gratis cursussen in New York

Gepubliceerd: 08 feb 2012
1

Ben je toe aan wat anders dan de toeristische trekpleisters in New York? Meng je tussen de locals en schrijf je in voor een van deze gratis cursussen.

1 Check het lesschema van de openbare bibliotheek van New York

De openbare bibliotheek van New York heeft regelmatig muziek, kunst en historische tentoonstellingen, maar ook gratis lessen. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gaan over allerlei onderwerpen. Maak boekenleggers van kralen of een eigen periscoop, volg een yogales, leer hoe je een betere ouder kan worden of schrijf een essay onder begeleiding van een succesvolle freelancer.
www.nypl.org

2 Leer “improv?? comedy in het Magnet Theater

Altijd al eens een lesje improvisatietheater willen doen? In het Magnet Theater kun je dit gratis proberen met hulp van professionals. Je krijgt les van niemand minder dan Rick Andrews, die veelvuldig optreedt op festivals, Mark Grenier, een toonaangevend theaterdocent, en de artistiek directeur van het theater zelf: Megan Gray.
254 W. 29th between 7th and 8th Ave.

3 Neem Salsales bij de NYC Salsa Fiesta Meetup

Het maakt niet uit of je elk weekend fanatiek danst in de club, of dat je er niks van kunt: bij de NYC Salsa Club is er voor elk niveau een les beschikbaar. Verbeter je technieken en moves tijdens de gratis lessen op woensdag in de Honey Lounge en elke vierde zondag van de maand in Abigail's Cafe.
http://honeyny.com
http://abigailbrooklyn.com

4 Volg een fotografieseminar met PhotoManhattan

Een paar keer per maand kun je bij PhotoManhattan een gratis introductiecursus fotografie volgen. Je leert dan een aantal technieken voor de digitale- en filmcamera.
Kijk op de website om je aan te melden: www.photomanhattan.com
51 W. 14th St., between 5th & Avenue of the Americas

5 Mediteer in NYC Meditation

In Manhattan en Queens kun je gratis mediteerlessen volgen bij NYC Meditation. Deze lessen vinden een paar keer per maand plaats. Leer alles over je lichaamshouding en verbeter je ademhalings- en concentratietechnieken.
Contacteer NYC Meditation voor de lestijden: www.nycmeditation.org
Hoofdbeeld door: Ed Yourdon @ Flickr.com
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
10 overwegingen voor je volgende reis

De zomer komt in zicht. Voor velen dus het ideale tijdstip om de koffersn te pakken en te vertrekken. Maar waar ga je dit jaar heen? Boek je een zonvakantie, stedentrip of wordt het een cruise? Er zijn zoveel mooie bestemmingen te bedenken waardoo...

1
Reisnieuws
Werelds langste en kortste vlucht

Acht uur in het vliegtuig naar New York is lang en één uurtje naar Londen is kort. Maar is dat wel echt zo? Er zijn vluchten die ruim boven of onder dat aantal uren zitten.

0
Reisnieuws
Door: Jussi Megens
Download gratis reisjournals

De meest luxe hotels, de beste restaurants en de mooiste stranden. We willen graag alles uit onze reis halen. Dat kan nu nog beter met het gratis e-book vol reistips van professionals.

0

Reacties van bezoekers Reageer

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Originele tips!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.