Reisnieuws

Top-10 reisproducten van 2012

Gepubliceerd: 24 jan 2012
6

Welke nieuwste gadgets komen er dit jaar voor je op de markt? Hier een overzichtje van 10 gadgets geselecteerd door Columbus.

1 iPhone lens

Als het op fotograferen aankomt, is de iPhone dé gadget die het dagelijks leven het beste digitaal vastlegt. Fans van de iPhone zijn constant bezig met de camera op hun telefoon en zetten er van alles mee online op Facebook, Twitter en Google+. De oorspronkelijke lens op de iPhone is een digitaal SLR lens die binnen de kortste keren verouderd zal zijn. Om die reden is er een nieuwe drievoudige lens te koop waarop een betere panorama, 'fisheye' en telefoto lens zit.
photojojo.com


2 Jas met achttien zakken

Deze damesjas lijkt op het eerste gezicht gewoontjes, maar van binnen zitten er achttien zakken! Voor elk voorwerp dat je maar kan bedenken is er in deze jas een apart zakje voor: iPad, camera, telefoon en waterflesjes. Een lichtelijke ramp voor de security check op het vliegveld.
www.scottevest.com


3 Laser toetsenbord kubus

Dit draadloos toetsenbord kun je aansluiten via de USB. Het bijzondere eraan is dat het geen echte toetsen heeft, maar een laserprojectie is. De kubus waaruit de laser komt, is niet veel groter dan een luciferdoosje en dus makkelijk mee te nemen op reis.
www.thinkgeek.com

4 GPS ski-bril

Deze speciale ski-bril heb je een stuk minder last van de zon, want hij haalt 99.9% van de schittering weg. Met deze Zeal Optics' GPS Goggles kun je het lichtniveau aanpassen en informatie zoals snelheid, hoogte, temperatuur en tijd zien in 3D.
www.zealoptics.com

5 UV-waterzuiveraar

In landen waar geen drinkbaar water uit de kraan komt is deze UV-waterzuiveraar een oplossing. Het UV-licht doodt bijna 100% van de bacteriën en virussen in één minuut en is vanaf maart 2012 te koop.
www.camelbak.com


6 Theekopjes met filter

De smaak van thee schijnt beter tot zijn recht te komen als je thee los doet in het kopje in plaats van opgepropt in een zakje. Het nadeel is dat je bij elke slok moet opletten dat je geen blaadjes in je mond krijgt. De oplossing hiervoor zijn de Magisso Teacups waarbij er een filtertje zit bij het stuk waaruit je moet drinken.
www.uncommongoods.com

7 Batterij tas

Mobiele telefoons, iPads en laptops willen nog weleens uitvallen. Om die reden is er de batterij tas genaamd Powerbag waarmee je via de USB aan de achterkant van alles kan opladen. Een gewone mobiele telefoon kun je er ongeveer vier keer mee opladen en het de batterij van de tas zelf gaat één dag mee.
www.mypowerbag.com

8 Flexibele camerastandaard

Met deze flexibele tripod hoef je voortaan niemand meer te vragen om van jou een foto te nemen op vakantie. Je kan de camera op de standaard bevestigen en deze kun je in alle vormen buigen en ergens aan vastzetten.
www.joby.com

9 Bedphones

De meeste koptelefoons zijn veel te hard en hoekig om mee in slaap te vallen. De 'bedphones' zijn platter en hebben een speciale modus waarbij de muziek langzaam zachter wordt met behulp van een timer. Ook is er een modus waarbij deze app uitgeschakeld wordt naar mate hij minder beweging geregistreerd.
www.bedphones.com

10 Pocket e-reader

Veel mensen gaan niet op pad zonder een paar goeie boeken. Om kilo's te besparen is er nu een nog kleinere e-reader uitgebracht op zakformaat. Het handige eraan is dat hij 3G internet ondersteunt waardoor je overal te wereld er nieuwe boeken op kan zetten.
www.amazon.com

Hoofdbeeld door: http://i.cdn.cnngo.com
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

REDACTIE

Door: REDACTIE • Geplaatst op

Dit is een selectie van de nieuwste gadgets uit 2012. Voor degenen die hier gebruik van willen maken heeft de redactie alsnog de links toegevoegd naar de desbetreffende producten.

zeester

Door: zeester • Geplaatst op

wat een onzin dingen allemaal, sponsers zeker?

printil

Door: printil • Geplaatst op

idd. links naar waar iets te krijgen is en hoe je aan meer info komt zou wel handig zijn geweest.
Sommige dingen zal ik noooit gebruiken, heb zelfs geen i-phone. Omdat ik dit keer missch. 4 mnd wegblijf en lesvoorbereidingen moet doen voor vrijwilligerswerk en daarom iets van ipod o.i.d. wil aanschaffen lijkt me die laser toetsenbord kubus wel wat maar zal vast vreselijk duur zijn. die waterzuiveraar is ook wel wat. Maar de rest....nee, niet aan mij besteed.

flexmaister

Door: flexmaister • Geplaatst op

Alsof mijn backpack nog niet vol genoeg zit... Allemaal waardeloze gadgets die je totaal niet nodig hebt. Dit is zo duidelijk dat je het niet eens sluikreclame kunt noemen.

GrietBuis

Door: GrietBuis • Geplaatst op

Waar kan ik al deze handige gadgets kopen/bestellen?

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.