Reisnieuws

Horrorhotels 10: Castle Leslie - County Monaghan, Ierland

Gepubliceerd: 25 jan 2012
1

Durf jij het aan? Boek een overnachting in een extreem hotel. Columbus selecteerde tien hotels met een opmerkelijke of gruwelijke geschiedenis. Ril mee met met moorden, zelfmoorden, verbrande baby's en gasten die nooit meer weggaan. Castle Leslie's rilfactor: 7

Castle Leslie is al driehonderd jaar lang als hotel in handen van de gelijknamige familie Leslie. De familie laat het hotel alleen niet met rust en in de zogenaamde 'Red Room' zien gasten de geest van Norman Leslie ronddwalen. Deze soldaat Norman overleed tijdens de eerste wereldoorlog, maar zou in geestvorm zijn moeder bezocht hebben toen ze 's nachts wakker werd. Voordat ze tegen hem kon praten lachte hij naar haar en verdween.
Een ander rilfactor verschijning is de in 1925 overleden Lady Constance Leslie. Deze vrouw waakt nog steeds over de familie vanuit 'The Mauve Bedroom' waar ze het bed laat zweven. Als je buiten staat kun je verschijningen zien van grijs gekleurde geesten die langs de ramen lopen, maar ook een man gekleed in het zwart en een monnik.

Spookie detail: je mag hopen dat je in noodgevallen je mobiele telefoon bij je hebt, want er is geen vaste telefoon!

www.castleleslie.com
Beeld door: Loops @ Flickr.com

deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

joketewierike

Door: joketewierike • Geplaatst op

Dit lijkt me leuk. Ik heb altijd al graag geesten wilen zine maar dit is me tot nu toe nog nooit gelukt.
Wie nodigt me uit?

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.