Reisnieuws

Met een tentje op Antarctica

Gepubliceerd: 19 nov 2007 0
Antarctica als reisbestemming betekent een koude tocht. Kamperen zal dan ook niet als eerste bij je opkomen als je hiernaartoe gaat. Toch is het mogelijk om in een tent te overnachten op het ijs.
Dit jaar is het internationale pooljaar. Als je na het zien van verschillende exposities toe bent aan het echte werk kun je een bezoek brengen aan Antarctica. IJsschotsen, pinguïns, robben en zeehonden maken onderdeel uit van het gebied. Al slapend op het ijs kom je net iets dichterbij het leven op dit poolgebied.

Thika Travel is een organisatie die poolreizen aanbiedt. Tijdens een reis naar de Zuidpool kun je er een nachtje kamperen bij boeken. Zorg wel dat je op tijd bent, want er is een maximum van tien personen. Samen met deze groep en gidsen verblijf je in tenten en slaapzakken, die je beschermen tegen de kou.

Kijk ook bij onze Reisreporter tips over Antarctica.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x droomplekken in Zuidoost-Azië

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken. Laat je daarom inspireren door onze community-leden, die je voor zijn gegaan.

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontde...

Door: Tom Aussems
Roadtrippen in Europa voor €1? Het kan echt!

We hebben een geheim trucje gevonden om spótgoedkope roadtrips te maken. In de Verenigde Staten zijn ze al bekend met de zogeheten ‘relocation deals’, maar nu kan het ook in Europa!

We hebben een geheim trucje gevonden om spótgoedkope roadtrips te maken. In de Verenigde Staten zijn ze al bekend met de zogeheten ‘relocation deals’,...