Reisnieuws

Niks doen vakantie

Gepubliceerd: 06 jan 2012
0

Je vakantieschema volgooien met culturele en avontuurlijke activiteiten, die zich voor alles behalve liggende posities met eencellig leesmateriaal in de hand lenen, is niet altijd verstandig. Iedereen heeft rust nodig, zo ook jij. Maar welke voorzorgsmaatregelen moeten voorkomen dat die chronisch jeukende voeten toch met je aan de haal gaan richting een inspannende activiteit. De volgende tips kunnen je misschien helpen.

Tip 1: Kies een saaie ontspannende bestemming

Kies een bestemming die heerlijk en bijzonder is, maar waar weinig tot niets te doen is. Zo kom je niet in de verleiding om inspannende activiteiten te ondernemen.

Tip 2: Laptop en smartphones thuis laten

Laat alle moderne technische apparaatjes die het mogelijk maken om wat achterstallig werk te doen of contact met je baas te houden thuis. Laptops en tabletten zijn ongetwijfeld prachtige snufjes met een hoog entertainmentgehalte, maar de meesten van ons hebben werk toegankelijke content op zijn of haar laptop staan en dat is een absolute no go. Ook voor mensen die overgevoelig zijn voor Twitter en Facebook is het aan te raden deze smartphones, laptops en iPads thuis te laten.

Tip 3: Laat je mooie kleren thuis

Neem geen mooie kleren mee, want dat betekent dat je ze ook gaat dragen. Het werkt heel ontspannen om tijdens deze niks-doen-vakantie even niet met je uiterlijk bezig te zijn.

Tip 4: Wat maakt deze vakantie compleet?

Dit mag zeker niet ontbreken aan je vakantie: zwemkleding, hangmat, handdoeken, , cocktails, leesmateriaal en je lievelingsmuziek.

Tip 5: Vermijd deze woorden

Hoe laat is het?
Verslapen
Moet
Werk
Te veel
Te laat
De economie

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips ofdeel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Ontdek de wereld

Welkom aan boord van de Club Med 2, het prachtige zeilschip van Club Med. Ontdek de wereld en leg aan bij de mooiste eilandjes in het Caribisch Gebied.

0
Reisnieuws
Ieren aardigste volk

Bij het vriendelijkste volk op aarde denken sommigen aan ontspannen eilandbewoners of expressieve Italianen. Maar nee, het meest vriendelijke land is Ierland! Dat publiceert Lonely Planet in de Blue List 2008; een boek dat de beste reisbestemminge...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.