Reisnieuws

6 handige reisproducten

Gepubliceerd: 31 dec 2011
5

Een korte broek of zwemkleding zijn items waar je als eerste aan denkt tijdens het inpakken van je koffer. Een silicone reismok is een product waar je minder snel aan zult denken. Toch kan deze goed van pas komen tijdens je reis, net zoals de volgende zes producten.

1. Zonne-energie oplader

Je kent het wel, je bent je telefoon of camera vergeten op te laden in je hotelkamer. Precies op het moment dat je die ene foto wil maken of een belangrijk telefoontje moet plegen, houdt de accu er mee op. Met een draadloze oplader die werkt op zonne-energie, kan je op elk moment van de dag je accu opladen.

2. Bandana

In eerste instantie zou je het niet verwachten, maar de bandana is een multi-functioneel product. De haarband kan gebruikt worden als handdoek, lensdoek en sjaal. Erg handig, gezien het feit dat het weinig ruimte in beslag neemt.

3. Silicone reismok

Een speciale reismok inclusief deksel is niet alleen handig voor je koffie. Het is namelijk ook een goede verstopplek voor kostbaarheden. Een gekleurde naar koffie ruikende mok zal door dieven nooit gezien worden als iets waar geld of andere kostbaarheden in worden verstopt.

4. Vochtige doekjes

Wie dacht dat deze doekjes alleen voor baby's bedoelt zijn heeft het mis. Niet alleen kan je je handen ontsmetten maar ook ziektekiemen op deurknoppen, tafelbladen en andere openbare plaatsen doden. Ook kun je ze ook gebruiken als een verfrissend washandje na een dag op doorreis. Heerlijk verfrissend!

5. Silicone reisflessen

Silicone reisflessen: makkelijk schoon te maken, flexibel in te pakken en tot de laatste druppel uit te knijpen. Do I need to say more?

6. Veiligheidsspelden

Wat te doen met een veiligheidsspeld die uit het tijdperk jaar nul komt? Te gebruiken in plaats van een ontbrekende knop, kapotte rits of om andere garderobe storingen mee te herstellen. Een erg handig ouderwets product in geval van nood.Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Koffer en rugzak in een

Wanneer je op reis gaat is het altijd weer de vraag welke koffer je mee moet nemen. Heb je meerde koffers nodig, of juist maar één grote? Wil je een koffer én een tas, of juist een rugzak? Dat vraagt om een uitvinding: de modulaire zesdelige ko...

0
Reisnieuws
Voorbereid op reis

Een goede voorbereiding voordat je op reis gaat is erg belangrijk. Het is tenslotte vervelend om slecht verzekerd in het buitenland te stranden. Daarom zetten wij hier een paar tips op een rij voor een goed begin van de reis.

0
Reisnieuws
Zonder vaccinatie op reis

Wakker liggen van vaccinaties en vrezen voor de gezondheid voordat reizigers op vakantie gaan, gebeurt minder vaak dan eigenlijk zou moeten. Dat blijkt uit een enquête van de Belgische VZW Omtrent Gezondheid. Vaker vrezen we voor diefstal, verlie...

0

Reacties van bezoekers Reageer

Laureen

Door: Laureen • Geplaatst op

Ooit gehad dat je nagel scheurde op een lange vliegreis of een scherpe haper? Ze doen moeilijk over nagelvijlen of schaartjes, een andere knipper kan nog wel als er geen vijltje aanzit. Zorg voor van die kartonnen nagelvijlen voor in het vliegtuig.

FlyingDutchman

Door: FlyingDutchman • Geplaatst op

- Goede zaklantaarn mist inderdaad.
- Zakmes met flesopener en kurketrekker overigens ook.
- En inderdaad, wat is een draadloze stekkerdoos? Een reislader op batterijen? Extra batterijen voor camera en telefoon zijn sowieso aan te raden. En als je niet gemakkelijk je batterij kunt vervangen (iPhone), dan zijn er laders die op batterijen of zonne-energie (als je geduld hebt) werken.
- Die reismok heb ik nog nooit gemist, overal waar je koffie kan krijgen hebben ze ook mokken/koppen of papieren/plastic bekers, ze gieten het echt niet zo in je handen.
- Die manie met aparte reisflessen heb ik ook aan meegedaan, met aluminium en plastic reisfles en siliconen waterzak. Het (halve) liter flesje wat je in de supermarkt koopt is veruit superieur. In veel landen is dat het enige betrouwbare drinkwater. Nooit gedoe met schoonmaken van binnen of van buiten, je koopt gewoon een nieuwe. En in landen met betrouwbare watervoorziening kun je ze makkelijk een maand of zo gebruiken voordat je een nieuwe koopt.

flintstone

Door: flintstone • Geplaatst op

Mis in de opgave een GOEDE !! zaklantaarn , Vooral in Derde Wereld Landen !!
fred

jeannette

Door: jeannette • Geplaatst op

kan iemand me uitleggen wat een draadloze stekkerdoos is? Hoe kom je dan aan je stroom?

silver

Door: silver • Geplaatst op

Reistip 3 kan nu wel vervallen. Bijna heel Nederland leest nu waar die mok nog voor gebruikt wordt. ;-)

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.