Reisnieuws

VIDEO: Jonglerend de wereld over

Gepubliceerd: 10 mei 2012
0

Sinds de komst van Youtube is het erg populair om allerlei filmpjes van jezelf -te pas en te onpas- te uploaden. Maar sommige filmpjes zijn het waard om met iedereen te delen, zoals deze opnames van een jonglerende Duitser. Luke Burrage reist voor zijn jongleershows de hele wereld over en daar heeft hij een leuk filmpje van gemaakt.

In totaal zijn er 70 landen te zien in het filmpje en overal heeft Luke de ruimte gevonden om zijn jongleerballen op te gooien. Het geheel lijkt een beetje op Where the hell is Matt en Harige wandeltocht, maar is toch weer uniek in zijn soort!
Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
VIDEO: Matt's making of

Matt Harding werd wereldberoemd door zijn dansfilmpjes op internet. Overal waar hij kwam wist hij locals zo gek te krijgen om met hem mee te dansen. Bekijk hier hoe hij de Huli Wigmen, diep in de jungle van Papoea Nieuw Guinea, aan het dansen prob...

0
Reisnieuws
VIDEO: Harige wandeltocht

De Duitse avonturier Christoph Rehage heeft tijdens zijn wandeltocht van China naar Duitsland van maar liefst 4646 kilometer elke dag zijn baardgroei in beeld gebracht. De honderden beelden heeft hij gemonteerd tot een filmpje waarin zijn "machtig...

5
Reisnieuws
VIDEO: Dansend de wereld rond

Al dansend de wereld rond? De Amerikaan Matt Harding (31) deed het! Hij trok de stoute dansschoenen aan en heeft al dansend al heel wat bijzondere plekken gezien. In zijn nieuwste filmpje dansen fans van over de hele wereld enthousiast met hem mee.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.