Reisnieuws

Bekentenissen van mensen in de reisbranche

Gepubliceerd: 27 dec 2011
3

Waar een vakantie voor ons een plezierige gebeurtenis is, daar hebben de mensen die jouw reisje verzorgen vaak een andere gedachte over. Tien mensen uit de reiswereld deden hun bekentenissen over hoe ze echt over vakantiegangers denken!

Een bagagedrager: “Ik heb er een hekel aan als mensen later dan dertig minuten voor vertrek nog gaan inchecken. De kans is groot dat je koffer dan de vlucht mist, want er zijn vertragingen die allemaal op hetzelfde tijdstip moeten vertrekken, waardoor de tassen verwisseld worden. “

Een stewardess: “Ik werk harder voor mensen die me een fooi geven. Ik schenk bijvoorbeeld meer alcohol in hun glas of geef een gratis drankje. Als je het vliegpersoneel buiten werktijd wilt ontmoeten, ga dan naar de bar die het dichtstbij ons hotel ligt, daar zitten we allemaal!??

Een strandwacht: “Natuurlijk praten wij ongegeneerd over de mensen op het strand! We checken mooie meiden, dikke mannen en alle anderen. We hebben er zelfs onze eigen walkie talkies voor! En ook wij plassen gewoon in het water, sterker nog; soms poepen we er ook. Seksen op het strand is verboden, maar wij zien heus wel dat er veel meer in het water gesekst wordt.??

Een kamermeisje: ??Ik loop de kantjes ervan af waar het maar kan. Als ik eigenlijk moet stofzuigen, veeg ik gewoon de grootste pluisjes weg en doe verder niets. Bij het bad schoonmaken spray ik meestal alleen een beetje allesreiniger en spoel hem alleen uit.??

Een Oktoberfest bartender: “Hoewel Engelsen meestal het snelst dronken worden, maakt het eigenlijk niets uit waar je vandaan komt. Je eindigt toch wel ladderzat op de grond en zet jezelf voor paal.??

Een marktverkoper: “Ik zie de grootste namen voor mijn kraampje voorbij lopen en allemaal proberen ze de wachtrij af te snijden. Maar hoe beroemd ze ook zijn, bij mij moeten ze gewoon achter aansluiten.“

Een masseuse:Ik zal je de details besparen, maar ik heb gasten de meest vieze dingen zien doen in hotelspa's. Ze zouden er voor gesloten moeten worden als iemand er ooit achter komt. Een luxe hotel hoeft niet te betekenen dat er ook luxe gasten komen!??

Een croupier: “Casino's spenderen miljoenen aan allerlei psychologisch onderzoek om de geest van spelers te kunnen manipuleren. Daarom gebruiken we ook zoveel rood overal; dat schijnt een overwinningsgevoel te geven en trekt mensen naar de tafels toe.??

Een kok: “Als het druk is en er valt eten op de grond, pakken we het gewoon weer op en leggen het op je bord. Ook maakt het ons niets uit of we een verkouden kok hebben, als jij je bestelling maar op tijd krijgt. Soms warmen we een biefstukje gewoon opnieuw op als het onaangebroken terugkomt. ??

Een gids in Rome: “Als we het antwoord op een vraag niet weten, verzinnen we gewoon iets ter plekke. We doen er alles voor om goede reviews op Tripadvisor te krijgen, ook de dingen die niet bij een tour horen...??

Hoofdbeeld door: Willemien.reisreporter.nl

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Jussi Megens
Top-10 irritaties in vliegtuig

In opperbeste stemming stap je het vliegtuig in, op weg naar misschien wel je droombestemming. Totdat dat kind begint te jengelen, de buurman ellenlange oninteressante verhalen begint te vertellen of je de stoel van je buurman in je nek krijgt. He...

6
Reisnieuws
Flirtende stewardessen irritant

Ook wel eens last gehad van stewardessen die eerder voor overlast zorgen dan behulpzaam zijn? Bezoekers van een Australische krantensite News.com.au deelden hun ergernissen. De meest voorkomende irritaties zijn op een rijtje gezet.

6
Reisnieuws
Grootste irritaties van hotelgasten

Je kent het wel, je gaat op reis met het vooruitzicht op een topvakantie. Eenmaal bij jouw bestemming aangekomen, verandert een rustgevende vakantie in een paar stressvolle dagen. Er is een online enquête afgelegd om de grootste irritaties op een...

0

Reacties van bezoekers Reageer

Pergola55

Door: Pergola55 • Geplaatst op

Verbaast me weinig allemaal.

Rhodaxx

Door: Rhodaxx • Geplaatst op

Bizar!!! Ik wil dit eigenlijk niet weten ;))

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Schokkend..

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.