Reisnieuws

TomTom World: ideale reisgenoot

Gepubliceerd: 14 nov 2011
0

Tegenwoordig is een navigatiesysteem niet meer weg te denken uit onze samenleving. Een GPS is erg handig als je geen zin hebt om moeilijk te doen met kaarten of vooraf geprinte routes. Voorheen was een standaard Tomtom apparaat alleen beschikbaar voor autorijders in de Benelux en Europa, maar nu is er voor de liefhebbers van Fly&Drives over de hele wereld ook een ideale reisgenoot!

Kaarten aanvullen

Tot voor kort moest je voor elke bestemming buiten Europa een losse kaart voor je navigatiesysteem kopen, maar met de TomTom GO LIVE 1005 WORLD is dat niet meer nodig. Deze versie bevat namelijk standaard de kaarten van heel Europa (inclusief Turkije en Rusland), Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, de Verenigde Staten, Zuidelijk Afrika en Zuidoost-Azië. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en heb je altijd een kaart van je reisbestemming.

De beste deals

Ook als je niet van reizen met voorbedachte rade houdt, is de TomTom GO LIVE 1005 WORLD een handige reisgenoot. Je kunt namelijk in Engeland, Nederland, Spanje, Duitsland en Italië gebruik maken van populaire online diensten, zoals Expedia, TripAdvisor en Twitter. Zo kun je gewoon op de bonnefooi op pad gaan en onderweg uitzoeken welke hotels je wel of niet moet boeken & hun reviews bekijken, welke route je moet vermijden of juist wel moet nemen én je vrienden via Twitter op de hoogte houden over waar je uithangt.

Altijd live

Met de HD-Traffic ben je in 18 Europese landen live op de hoogte van het meest actuele verkeersoverzicht. Op die manier ontvang je direct nieuws over files en omleidingen en wordt -zelfs op secundaire en provinciale wegen- meteen de beste alternatieve route voor je berekent. Dat is wel zo handig om geen kostbare vakantietijd te verliezen. De kosten in het buitenland zitten in je LIVE-abonnement inbegrepen, zonder dat je voor roaming betaalt.

De TomTom GO LIVE 1005 WORLD is vanaf vandaag, 14 november, verkrijgbaar in Nederland en kost € 349,95.

Bekijk hier een filmpje met uitleg over de HD-Traffic functie van TomTom:
Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Auto-checklist bij een roadtrip

Wat is er nou spannender dan met je auto de wijde wereld in trekken? Op zoek naar avontuur, niet gebonden aan reistijden, zelf weten wanneer je doorrijdt of ergens blijft hangen. Helaas is dit niet zo goed voor het milieu en kan de benzine behoorl...

0
Reisnieuws
Door: Frijke Broos
Ga op autovakantie: 10 tips

Een roadtrip met de auto vergt een goede voorbereiding. Van het inpakken tot de eigenlijke reis: Columbus zette 10 tips op een rij om het gezellig te houden in je koekblik en een geslaagde autovakantie te hebben.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.