Reisnieuws

Venus versus Mars op reis

Gepubliceerd: 27 sep 2011
0

Van het kiezen van de verkeerde vliegtuigstoelen tot het meebrengen van teveel bagage: het kan leiden tot heftige onderlinge discussies over dingen diede moeite niet waard zijn. Met als oorzaak: het verschil tussen mannen en vrouwen. Eén ding hebben Venus en Mars wel gemeen hun koppigheid. Beide planeten zijn er namelijk van overtuigd dat ze altijd gelijk hebben. Hier een overzicht van de meest voorkomende discussies op reis en hoe daar mee om te gaan, voor als de boel echt dreigt te escaleren.

1. Bestemming onbekend

Heel gezellig om met de liefde van je leven een romantisch reisje te plannen. Maar bij het bepalen van de bestemming begint de ongein al. Venus wil natuurlijk bakken op het strand, terwijl Mars liever gaat bergbeklimmen. Zorg ervoor dat jullie voor een bestemming kiezen waar jullie beiden aan jullie trekken kunnen komen. Ga dus naar een plek waar Venus over het strand kan paraderen, waarna ze de volgende dag aan een touw kan bungelen al kijkend naar Mars, die wel kan bergbeklimmen en al tien meter boven Venus zegenviert.

2. Vrouwen kunnen niet kaartlezen

Er zullen uitzonderingen zijn, maar bottom line : vrouwen bakken niet zoveel van kaartlezen. En doet het geval zich voor dat Venus dat wel kan, is het verstandig dat ze het domme vosje speelt. Dat streelt de ego van Mars en worden vermoeiende discussies preventief vermeden. Want Mars vindt de juiste weg natuurlijk binnen no time. De reddende engel!

3. Gat in de hand

Als het over geld gaat, dan kan het er nog wel eens hard aan toe gaan. Terwijl Venus het hele budget opmaakt aan de duurste kleding en woonaccessoires voor thuis, geeft Mars het uit aan shotjes voor het hele team waarmee hij zojuist heeft geskydived. Romantisch dineren bij de leukste restaurantjes die de locatie te bieden heeft, zit er vervolgens niet meer in. Natuurlijk is het niet erg om iets boven je budget te zitten, maar wees er voorzichtig mee. Probeer het geld samen uit te geven aan iets leuks zoals een nacht in een luxe hotel of diner bij een bijzonder restaurant.

4.Het chaootje

Eindeloos langdurende discussies over wie op de sleutel zou letten en wie hem voor het laatst gezien heeft; waarschijnlijk word je al moe van de gedachte alleen. Of het nou om geld, een camera of om een paspoort gaat, het kan zeer stressvol zijn wanneer er iets waardevols kwijt is. Blijf in dit soort gevallen kalm en ga samen zoeken naar het item. Door er ruzie over te maken komt het namelijk niet terug.

5. last van staar

Zon, zee, strand en halfnaakte mannen en vrouwen vormen vaak de atmosfeer van het tropische oord waar jullie vertoeven. Natuurlijk kan het voorkomen dat er een leuk halfnaakt exemplaar voorbij strompelt waar je oog even iets te lang op valt. Dit kan zowel Venus als Mars overkomen. Belangrijk is dat jullie van elkaar accepteren dat kijken niet verboden is. Jaloezie blijft uit als jullie een open, oprechte en eerlijke relatie hebben.

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.


deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Social media bepalen reisplannen

Met alle sociale media, apps en smartphones die anno 2011 beschikbaar zijn, vraag je je af hoe je (groot)ouders ooit hun vakantie doorkwamen zonder internet. Niet alleen gebruiken we sociale media als we op reis zijn, maar ook bij het plannen van ...

0
Reisnieuws
Ruzie over koningin Nefertiti

De buste van de voormalige Egyptische koningin Nefertiti heeft gezorgd voor discussie tussen Duitsland en Egypte. De buste van de koningin die in haar tijd de mooiste vrouw op aarde heette, staat al jaren in een Berlijns museum. Egyptische autorit...

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.