Reisnieuws

Columbus gaat digitaal

Gepubliceerd: 13 sep 2011
0

Op zoek naar oude edities van Columbus die niet meer in onze Reiswebshop verkrijgbaar zijn? Of ben je benieuwd hoe die allereerste Columbus van zes jaar geleden eruit zag? Columbus edities 1 - 10 zijn binnenkort digitaal verkrijgbaar!

Helaas is de lancering ietwat vertraagd, maar de oude edities van Columbus zullen binnenkort te downloaden zijn voor je pc, Mac of iPad, dus voor vrijwel elke computer. Je kunt dus weer genieten van die mooie reportages uit de eerste edities!

Reportages uit...

Alleen edities waarvan de papieren editie is uitverkocht, zijn verkrijgbaar. Op dit moment zijn dat editie 1 tot en met 10. In deze edities vind je onder andere spectaculaire reportages van Suriname, Calabrië, Kaapverdië, Namibië, Vietnam, Malediven, Tasmanië, Guatemala, Australië, Bhutan, Mozambique, Kroatië, Cambodja, Noord-Korea, Ecuador, Kenia, Cuba, Filipijnen, India en Madagaskar.

Speciale introductieprijs

Alle edities zijn verkrijgbaar voor de spectaculaire introductieprijs van € 2,95! Dat is een korting van maar liefst 51%. De edities zullen te downloaden zijn vanaf Colmag.nl/digitaal. Houd website en nieuwsbrief in de gaten!


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Jussi Megens
iPad helpt hotelconciërges

Gasten van het Britse InterContinental London Park Lane hotel wordt de weg gewezen met de langverwachte iPad.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.