Reisnieuws

VIDEO: Bezoekers op de kajak

Gepubliceerd: 23 aug 2011
1

Wie gaat zeekajakken kan van alles tegenkomen. Zo kwamen deze kajakkers een nieuwsgierige zeeotter tegen voor de westelijke kust van de Verenigde Staten en Canada en een zeeleeuw die op zoek was naar een rustplek voor de kust van Los Angeles.

Volgens biologen komen dit soort ontmoetingen steeds vaker voor. Meer en meer mensen komen in het leefgebied van deze dieren. Hierdoor zijn de dieren door de jaren heen gewend geraakt aan mensen.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Video
VIDEO: Kajakken met zeekoeien

Elegante maar toch vreemde dieren, die zeekoeien. Ze lijken als het ware uit de prehistorie te komen, maar ze zijn veel aaibaarder dan een dinosaurus. In Florida kun je in een kajak deze dieren van dichtbij bekijken.

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
VIDEO: Om van te flipperen!

Dat dolfijnen sociale dieren zijn, die graag in groepen leven en het soms gezellig vinden om met een boot mee te zwemmen, is bekend. Het is sowieso een prachtige ervaring om ze in hun eigen omgeving te kunnen bewonderen, maar deze toeristen hadden...

4
Reisnieuws
VIDEO: Zwaardvis op bezoek

Een dagje vissen met mooi weer kan leuk zijn. Maar wat jij als plezierig tijdsverdrijf beschouwt, ervaart een vis soms niet helemaal hetzelfde. Zo nu en dan laten ze hun ongenoegen dan ook even merken...

1

Reacties van bezoekers Reageer

Estherhen

Door: Estherhen • Geplaatst op

Geweldig!!!
Dat kan je toch alleen maar hopen dat je zo'n bezoeker krijgt!!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.