Reisnieuws

Voetafdruk dinosaurus gestolen

Gepubliceerd: 08 okt 2007 0
Er is een voetafdruk van een dinosaurus gestolen in Zwitserland. Het fossiel zou enkele tienduizenden euro’s waard zijn.
De gestolen voetafdruk is een fossiel van de vleesetende Allosaurus, die wel twaalf meter lang kon worden. De afdruk komt uit een archeologisch onderzoeksgebied in de Jura bergen van Zwitserland en weegt enkele honderden kilo’s. De archeologen kunnen niet verklaren hoe het fossiel ongezien gestolen kon worden. Ook verwachten ze dat de afdruk moeilijk verkoopbaar zal zijn.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...