Reisnieuws

Jouw foto in Klik Ik app je!

Gepubliceerd: 23 jun 2011
0

Je foto gepubliceerd krijgen, is een droom van velen. Bij Columbus Magazine maak je als Reisreporter iedere editie kans op je pagina met faam, maar nu maak je bovendien ook nog kans om je foto gepubliceerd te krijgen in Peter de Ruiter's app 'KLIK ik app je'!


Onlangs is de eerste foto-app van Peter de Ruiter voor iPad verschenen: KLIK Ik app je! Uitgangspunt van de app is dat mooie foto's eigenlijk al bestaan: je hoeft ze alleen te herkennen en vast te leggen. Hij leert de lezer dat in vijf stappen. De app volgt daarmee zijn boek KLIK Ik heb je!, dat begin dit jaar is verschenen. In dat boek zijn onder de noemers 'Treffers' ook bij elk van die vijf stappen foto's van amateurfotografen opgenomen. In de app ontbreken die nog, maar daar kun jij verandering in brengen!

Hoe doe je mee?

Wil je dat jouw foto in versie 2.0 van de app komt, die eind van het jaar verschijnt, mail je foto dan in hogere resolutie naar foto@klikhebje.nl met als subject 'Columbus'. Vermeld hierbij onder welke stap de foto valt. Alle vijf de stapen vind je terug op Klikhebje.nl. De foto's zullen meteen zichtbaar zijn op de Twitterstream van @klikhebje.

Wil je een foto die je op Reisreporter.nl hebt staan insturen? Dan kun je de link van je foto ook als reactie posten op Peter's Reisreporterprofiel.
Bij elke stap komen drie tot vijf foto's van Reisreporters. Bovendien worden onder de inzenders vijf boeken en vijf apps verloot.

Workshop

Komt dit hele verhaal je bekend voor? Dat kan kloppen! Het idee dat mooie foto's al bestaan en de vijf stappen heeft Peter de Ruiter bedacht voor de workshop die hij exclusief voor Reisreporters heeft gegeven op Reisreporter Live in Utrecht, in januari 2010. Niet lang daarna zag hij in dat daar een boek in zat, zijn zesde boek over fotografie. En een app! Het boek en de app staan natuurlijk bol van Peters reisfoto's: meer dan driehonderd in totaal. In de app staan alle foto's schermvullend en sommige vormen een slideshow.
Overigens staan in zijn voorlaatste boek Beelden van Birma ook elf foto's van Reisreporters.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.

deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.