Reisnieuws

Ga op reportage naar Patagonië!

Gepubliceerd: 17 jun 2011
11

Columbus gaat ieder jaar op zoek naar een nieuwe reporter, die voor het magazine een bijzondere bestemming wil vastleggen. Dit jaar maak je kans om op reportage naar Patagonië te gaan!

Wie droomt er niet van? Voor een magazine de wereld over reizen op zoek naar nieuwe bestemmingen buiten de gebaande paden. Dit is je kans om zo'n reporter te worden! Na o.a. Vietnam, Nieuw-Zeeland en Ladakh, India hebben we dit jaar wederom een spectaculaire bestemming uitgekozen om een reporter naartoe op pad te sturen: Patagonië, het zuidelijke gebied van Argentinië.

Reis naar het einde van de wereld

Patagonië is een absolute must-see in Zuid-Amerika. Het gebied, dat zowel Chili als Argentinië bedekt, is befaamd om de unieke natuur: uitgestrekte pampa's vol grote roofvogels, guanaco's en nandoes, schitterende vergezichten, bergen, grasvlaktes en vele zeedieren. Columbus staat te trappelen om dit bijzondere gebied te doorkruisen voor het magazine, en Columbus- en Reisreporter partner Koning Aap maakt dit nu mede mogelijk. Tijdens de reportage zullen de vele hoogtepunten van deze regio de revue passeren.

Dit krijg je te zien

Je reist in een terreinwagen gedurende twaalf dagen in gezelschap van een lokale gids en een Columbus reporter door de mooiste gebieden van Patagonië, waaronder Nationaal Park Los Glacieres en het beroemde Tierra del Fuego. Tevens bezoek je Buenos Aires. Columbus hoofdredacteur en jurylid Louise ten Have: 'Patagonië is een gebied met veel verschillende natuurelementen, waardoor het een absolute uitdaging biedt aan de verkoren Reisreporter. Hier word je echt blootgesteld aan de natuur. Het biedt unieke kansen om je onder te dompelen in de pure natuurkrachten en het is aan jou en de reporter om dit vast te leggen in woord en beeld!'

Hoe maak je kans?

Je hebt nog tot 9 december 2011, 12.00 uur de tijd om je mooiste foto's, tips en reisverhalen te plaatsen op Reisreporter.nl. De jury kiest aan het einde van het wedstrijdjaar een Reisreporter van het Jaar, die voor Columbus op pad mag!

Ben je nog geen Reisreporter? Schrijf je dan snel in en upload je beste foto's, tips en reisverhalen. Je maakt dan nog steeds kans op deze geweldige hoofdprijs. Lees meer over de competitie


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
En de Reisreporter van 2010 is...

Afgelopen zaterdag, 8 januari, werd tijdens een zeer geslaagd Columbus.Live evenement in het Tropentheater in Amsterdam de Reisreporter van het Jaar 2010 bekend gemaakt.

9
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Ga op reportage naar Fins Lapland!

Wil jij in de voetsporen treden van de redactie? Het kan nu! Meld je aan en ga als reporter voor Columbus op pad naar het adembenedemende Fins Lapland.

6

Reacties van bezoekers Reageer

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

wow.....geweldig reis !!
iedereen heel veel succes - hoop dat de beste mag winnen !

hillebrand

Door: hillebrand • Geplaatst op

Wow, wat een topreis! Iedereen veel succes. Volgens mij is dit de bestemming voor alle reislustige fotografen. Ik heb er in ieder geval nu al zin in.

Groetjes

Hillebrand

nita92

Door: nita92 • Geplaatst op

Een droom voor veel RR, allemaal veel succes!!!

Bartholda

Door: Bartholda • Geplaatst op

Wauw! Dat is nog eens een fantastische hoofdprijs! Een droomlokatie voor iedere RR! Wie wil dit nu niet?

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Lijkt me fantastisch. Een van de 100 , een moeilijke keuze voor de jury. Veel succes allemaal

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.