Reisnieuws

VIDEO: Glibberige masseurs

Gepubliceerd: 17 jul 2011
0

Slangen roepen niet bepaald meteen de associatie op met ontspanning. De meeste mensen deinzen juist terug voor deze kruipende beesten. Toch is de slangenmassage een grote trend in Israël.

De niet-giftige soorten schijnen namelijk een helende werking te hebben. Volgens Ada Barak, eigenaresse van Ada Barak's Carnivorous Plant Farm in Talmei Elazar in Israël, is een massage van zes van deze reptielen al genoeg om stress, pijnlijke spieren en aandoeningen als migraine te behandelen. Ga jij ervoor?Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
8: Neem de tijd om te ontspannen

Tijd voor jezelf nemen, uitrusten en ontspannen is cruciaal voor je gezondheid. Of je nu een avondje op de bank hangt, even je zinnen verzet in de kroeg of een vakantie naar een zonnig oord boekt... zet jezelf af en toe op nummer 1.

0
Reisnieuws
Pythonplaag in Florida

Florida wordt geteisterd door een invasie van de Birmese python. In sommige delen van de staat, waaronder het Everglades National Park, neemt het aantal pythons zo snel toe dat biologen zich zorgen maken over het voortbestaan van andere diersoorte...

0
Reisnieuws
Wilde dieren veroveren Brazilië

Steeds vaker duiken er wilde dieren zoals slangen en apen op in Braziliaanse steden. Biologen beweren dat dit stijgende aantal in de stad te maken heeft met de klimaatverandering.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.