Reisnieuws

Columbus valt in de prijzen!

Gepubliceerd: 08 jun 2011
29

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft Colmag.nl de Travvies Awards in de wacht weten te slepen. In twee van de drie categorieën waarin we genomineerd waren, hebben we de eerste plek bemachtigd.

Voor het tweede jaar op rij organiseerde Stedentripper.com de Travvies Awards, waarbij de beste reiswebsite uit binnen- en buitenland worden gekozen. Columbusmagazine.nl was maar liefst driemaal genomineerd, in de categorieën Reisprogramma's & Magazines, Fotowebsites en Communities. In totaal brachten maar liefst 21.435 mensen hun stem uit.

Zowel in de nieuwe categorie 'Communities', waarin de leukste Nederlandstalige reiscommunities centraal staan, als de categorie 'Fotowebsites' was Columbus Magazine de grote winnaar en liet daarbij titels als National Geographic, Waarbenjij.nu en Wereldwijzer achter zich. In de derde categorie, Programma's en Magazines, werden we bovendien ook nog beloond met een derde plaats.

Iedereen bedankt!

Aan iedereen die op ons heeft gestemd: ontzettend bedankt! En laten we vooral niet alle Reisreporters vergeten, die gezamenlijk de Reisreporter Community maken tot de állerleukste reizigerscommunity van Nederland! De prijs dragen we aan jullie op: van harte gefeliciteerd!

Over de Travvies

De Travvies, in het leven geroepen door StedenTripper.com, zijn de enige Nederlandstalige website-awards in de reisbranche, waarbij verder gekeken wordt dan de 'bekende namen'. In negen categorieën - Blogs & portals, Programma's & Magazines, Fotowebsites, Communities, Bestemmingsspecialisten, Reisverslagen, Overheid & toerisme, Commercieel en Internationaal - waren in totaal 135 websites genomineerd.

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Columbus 3x genomineerd

Voor het tweede jaar op rij organiseert Stedentripper.com de Travvies Awards, waarbij de beste reiswebsite uit binnen- en buitenland worden gekozen. Columbusmagazine.nl is maar liefst driemaal genomineerd!

23
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Columbus winnaar Travvies 2010

Columbus Magazine is de grote winnaar geworden in de Travvies Awards 2010, de websiteverkiezing speciaal voor reiswebsites.

6
Reisnieuws
Door: Redactie
Winnaars Columbus prijzen

De winnaars van de westrijd uit Columbus 11 zijn vandaag bekent gemaakt. Kijk hieronder of ook jou naam erbij staat. De prijzen worden binnenkort opgestuurd.

1

Reacties van bezoekers Reageer

ABobeldijk

Door: ABobeldijk • Geplaatst op

Gefeliciteerd Columbus! Ik begin net de mogelijkheden van jullie site te ontdekken. Erg leuk!

Diana

Door: Diana • Geplaatst op

Van harte gefeliciteerd! Ik heb het al grootst gevierd..hik....

Jan10e

Door: Jan10e • Geplaatst op

Ben al beetje laat voor het feestje, maar alsnog gefeliciteerd.

robink

Door: robink • Geplaatst op

Wat leuk! Gefeliciteerd! Ik vier het wel met een wijntje :)

Rsteeghs

Door: Rsteeghs • Geplaatst op

En terecht!!! Gefeliciteerd!!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.