Reisnieuws

Columbus 3x genomineerd

Gepubliceerd: 25 mei 2011
23

Voor het tweede jaar op rij organiseert Stedentripper.com de Travvies Awards, waarbij de beste reiswebsite uit binnen- en buitenland worden gekozen. Columbusmagazine.nl is maar liefst driemaal genomineerd!

De Travvies zijn de enige Nederlandstalige website-awards in de reisbranche, waarbij verder gekeken wordt dan de 'bekende namen'. In negen categorieën - Blogs & portals, Programma's & Magazines, Fotowebsites, Communities, Bestemmingsspecialisten, Reisverslagen, Overheid & toerisme, Commercieel en Internationaal - dingen 135 websites mee. De awards zijn in het leven geroepen door StedenTripper.com.

Driemaal genomineerd

Columbusmagazine.nl is maar liefst drie maal genomineerd, in de categorieën Reisprogramma's & Magazines, Fotowebsites en Communities. Vorig jaar wisten we al de Travvies-award voor de categorie Reisprogramma's & Magazines in de wacht te slepen. Toen brachten ruim 10.000 mensen hun stem uit. Nieuw is de categorie ‘Communities’, waarin de leukste Nederlandstalige reiscommunities centraal staan.

Stem mee

Doe mee en stem op Columbusmagazine.nl! Tot en met 7 juni kun je je stem laten gelden op Travvies.com. In elke van de negen categorieën kun je eenmaal je stem uitbrengen. Dank je wel voor je stem!
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Columbus winnaar Travvies 2010

Columbus Magazine is de grote winnaar geworden in de Travvies Awards 2010, de websiteverkiezing speciaal voor reiswebsites.

6
Reisnieuws
Columbus-fotografe exposeert

Columbus-fotografe Ilvy Njiokiktjien reisde eerder dit jaar van het Zuid-Afrikaanse Kaapstad naar het Nederlandse Utrecht. Zij won met haar reportage twee prijzen: de National Geographic Fotowedstrijd 2008 en de prestigieuze Canonprijs 2007, onder...

1
Reisnieuws
Door: Redactie
Winnaars Columbus prijzen

De winnaars van de westrijd uit Columbus 11 zijn vandaag bekent gemaakt. Kijk hieronder of ook jou naam erbij staat. De prijzen worden binnenkort opgestuurd.

1

Reacties van bezoekers Reageer

Annemieke50

Door: Annemieke50 • Geplaatst op

Beetje traag maar heb gestemd en natuurlijk op Columbus! Succes!!

silver

Door: silver • Geplaatst op

Natuurlijk gestemd en nog leuk een quiz gedaan. Wat je via columbus niet allemaal leert.

Jelle51

Door: Jelle51 • Geplaatst op

Natuurlijk heb ik op Columbus gestemd!

Lione Kolsteren

Door: Lione Kolsteren • Geplaatst op

Vanzelfsprekend heb ik op jullie gestemd, douze points, twelve points!

maranopreis

Door: maranopreis • Geplaatst op

Terechte nominaties, natuurlijk is mijn stem voor Columbus. Veel suc6

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.