Reisnieuws

Top 10 grappigste bedelborden

Gepubliceerd: 31 mei 2011
0

Iedere reiziger wordt wel eens geconfronteerd met armoede en zwervers op straat. In de concurrerende wereld moeten ook bedelaars steeds creatiever worden om de toerist een zakcent afhandig te maken: de boodschappen op de kartonnen borden bevatten soms hele geestige boodschappen. Columbus zet er 10 op een rij.Het passeren van een bedelaar kan je een ongemakkelijk gevoel geven. Je wil wel helpen, maar je twijfelt of geld geven de juiste manier is om dat te doen. Misschien koopt hij of zij er wel drugs of alcohol van. In sommige steden wemelt het van de daklozen en is de concurrentie ook voor de bedelaar moordend. Dit zorgt ervoor dat het creatieve brein van de zwervers wordt gestimuleerd: met humor krijg je vast meer gedaan, moeten deze tien gedacht hebben. Of het ze wat opgeleverd heeft weten we niet, maar het zal in ieder geval op de lachspieren gewerkt hebben.

Blah blah blah

In feite hoeft een bedelaar niet eens op een bordje te schrijven wat hij wil, want je weet toch wel dat hij op je geld uit is. Dus waarom de moeite doen?Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
How rude! 10 etiquette-tips

Natuurlijk weet je dat elk land zijn gewoonten en gebruiken heeft. Maar zelfs als goed ingelezen reiziger maak je soms onbewust fouten. Weet jij bijvoorbeeld in welk land het hoogst onbeleefd is om te lachen?

9
Reisnieuws
Door: Christa Klop
Top tien: Stadsbeelden

In maart was het maandthema voor de Reisreporters: Stadsbeelden. We hadden keuze uit vele mooie foto's van stadsbeelden, bij deze een top 10!

0
Reisnieuws
Top 10 zakkenrol-steden

Overal ter wereld komt het voor, maar in sommige steden lijkt het zakkenrollen tot nationale sport verheven te zijn.

3

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.