Reisnieuws

Mysterieus dansend vliegtuig

Gepubliceerd: 26 mei 2011 0
Een 'dansend' vliegtuig is vanaf de grond al vreemd om te zien, maar als je er zelf in zit is het ongetwijfeld beangstigend. Rusland onderzoekt enkele filmpjes van een mysterieus 'dansend' vliegtuig, die verschillende mensen op video vast wisten te leggen.
Het Russische leger onderzoekt wat er precies gebeurd is met een Tupolev Tu-154. Dit driemotorig passagiersvliegtuig van de vliegtuigfabrikant Tupolev, kreeg net na het opstijgen besturingsproblemen, die vervolgens heel wat vreemde beelden opleverden.

Testvlucht

Volgens de Russische media was het vliegtuig al meer dan tien jaar niet meer van de grond geweest en ging het om een testvlucht waarbij het besturingssysteem het begaf. Het vliegtuig zou opgestegen zijn zonder een veiligheidstest of reparatie. Wonder boven wonder kon dit vliegtuig lang genoeg in de lucht blijven, zodat de piloot het toestel veilig aan de grond kon zetten zonder neer te crashen.

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of schrijf je nu in voor de Columbus nieuwsbrief.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Hotels zijn uit! 4 unieke slaapplekken to go

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.