Reisnieuws

Columbus onthult repo's 2011

Gepubliceerd: 04 mei 2011
3

Voor iedere editie van Columbus Magazine reizen de verschillende Columbus-teams de wereld over, op zoek naar de mooiste en meest onbekende plekjes. Ook oprichters Louise ten Have en Matthijs de Groot trekken er dit jaar weer meermalen op uit om de wereld dichtbij huis te brengen. Columbus-hoofdredacteur Louise onthult welke grote reportages van hun hand ons in 2011 nog te wachten staan...

Columbus-uitgever en mede-oprichter Matthijs en ik hebben heel veel zin in de bestemmingen die we dit jaar nog zullen aandoen voor het magazine. Binnenkort vertrekken we voor editie 29 (juli/augustus) naar Papoea Nieuw Guinea. Hoe meer onderzoek we naar deze bestemming doen, des te groter wordt ons verlangen om deze bijzondere andere wereld te ontdekken. De mogelijkheden die je daar allemaal hebt – het zijn er te veel om op te noemen! Uiteindelijk is het ons gelukt een mooie selectie te maken en zullen we een route volgen die stevig van het gebaande pad afwijkt. Het wordt dus een reis om aan te pakken en om te ontdekken, want dat kan daar nog echt. Vulkaantochten, boottrips naar mini-eilandjes aan het eind van de wereld, duiktochten met haaien, jungle-expedities naar afgelegen stammen, noem het maar op of we gaan het doen. We kijken ernaar uit!

Na onze 'reizigersreis' naar Papoea-Nieuw-Guinea gaan we voor editie 30 (september/oktober) naar Sri Lanka. Na een bloedige burgeroorlog is het eiland gelukkig weer een vreedzame plek waar veilig gereisd kan worden. Hier gaan we op zoek naar het ultieme vakantiegevoel: heerlijk eten, fijne stranden en Ayurvedische massages. Maar we duiken ook in de oude steden en fascinerende cultuur van het land.

Voor editie 31 (november/december) gaan we naar de Seychellen. Een trip die we al twee keer eerder hadden gepland en die nu eindelijk door zal gaan. We zullen haarfijn uitzoeken hoe je deze droomeilanden met elk budget kunt bezoeken – comfortabel én betaalbaar is het devies. Birma (Myanmar) wordt de laatste reis van het jaar en wel voor editie 32 (januari/februari 2012). Een ontdekkingstocht door dit land is een lang gekoesterde droom van mij!

Volg onze avonturen op de homepage
Voor alle trips geldt dat we jullie via de homepage van colmag.nl dagelijks op de hoogte zullen houden over onze belevenissen en alvast foto's zullen proberen op te sturen. Ook in de wekelijkse nieuwsbrief zal uitgebreid verslag worden gedaan. In Papoea Nieuw Guinea zal toegang tot het internet af en toe moeilijk zijn, maar we gaan in ieder geval ons best voor jullie doen!


Reislustige groet,

Louise ten Have
Hoofdredacteur Columbus Magazine


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Columbus-oprichter Louise blogt

Voor iedereen die benieuwd is hoe de reportages in Columbus Magazine tot stond komen, houdt adjunct-hoofdredacteur en fotografe Louise ten Have nu een blog bij.

0
Reisnieuws
Door: Redactie
Over Columbus

Tijdens een lezersonderzoek over Columbus Magazine stelden we de vraag: 'Wat vind je de sterke punten van Columbus Magazine?' Hieronder vind je een deel van de reacties terug die we kregen.

0

Reacties van bezoekers Reageer

edwinaverdingh

Door: edwinaverdingh • Geplaatst op

ik koester ook van die dromen ;-) Geniet er van, maar breng vooral voor de 'thuisblijvers' geweldige verhalen en beelden mee.

Geert

Door: Geert • Geplaatst op

Wat een saaie bestemmingen ;-) Mag ik je koffer dragen?

Reiswandaris

Door: Reiswandaris • Geplaatst op

Wat leuk om al een voorproefje te krijgen van wat jullie gaan verslaan! Ik kijk er al naar uit. Veel reisplezier!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.