Reisnieuws

Happen in bladgoud

Gepubliceerd: 26 sep 2007 0
Om je hotel op de kaart te zetten kun je natuurlijk een dure reclamecampagne lanceren. Of een toetje serveren… Voor 10.000 euro kun je in een Sri Lankaans hotel je etentje in stijl afsluiten.
In het Fortress Resort serveren ze het duurste dessert ooit. Met Italiaans cassataijs gewikkeld in bladgoud, wil de gastheer zijn bezoekers een unieke ervaring bezorgen. Daarnaast wordt het toetje geserveerd met granaatappel, mango en een toefje champagnesabayon. Garnituur is een dure steltvisser van chocolade, een lokale traditie, het geheel wordt compleet gemaakt met een sierlijke tachtig karaats aquamarijn op het topje. Of deze ook in het bezit komt van de eter is nog maar de vraag. Aandacht heeft het hotel absoluut getrokken, maar tot op heden is er nog geen bestelling voor dit dure nagerecht geplaatst. Wie biedt?
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Hotels zijn uit! 4 unieke slaapplekken to go

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.