Reisnieuws

Top 10 naaktbestemmingen

Gepubliceerd: 03 mei 2011
1

'Naakt geboren, naakt door het leven'. Sommige mensen voelen zich het meest op hun gemak zonder kleren. Nu zal dat tijdens een citytrip lastig worden, maar ook voor naturisten bestaan wereldwijd plekken waar de levensstijl uitgedragen kan worden. Columbus zocht de meest bijzondere plekken en evenementen voor naaktliefhebbers, overal ter wereld.


1. World Naked Bike Ride

World Naked Bike Ride organiseert in tientallen landen over de hele wereld jaarlijks een naakte fietstocht. Dit doet de organisatie niet alleen om 'gezellig' samen naakt te fietsen, maar het heeft een hoger doel, namelijk om aandacht te vragen voor alle bedreigingen waaraan ons lijf en milieu aan worden blootgesteld door het gebruik van brandstoffen in het verkeer. Op 11 juni aanstaande is de volgende naakte fietstocht door Amsterdam. Wil je toch liever dat je niet per ongeluk een bekende tegenkomt? Er zijn genoeg tochten in verre bestemmingen. Alle data vind je op Worldnakedbikeride.org.

Hoofdbeeld door: ibm4381.flickr.com

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Top-10 Vreemdste verkeersborden

Soms zijn de makers van verkeersborden wel erg origineel. Op sommige plekken kom je uitermate zeldzame en grappige borden tegen. Columbus geeft je een overzicht van de tien vreemde verkeersborden wereldwijd.

0
Reisnieuws
Reismuziek-top 5: Ik ga op reis en neem mee...

Net voor ik de deur uitga, op weg naar de luchthaven, is het eerste wat ik check niet mijn paspoort, maar mijn iPod. Want wanneer ik in mijn eentje met een huurauto door Australië reis, is mijn muziekspeler mijn beste vriend. De volgende 5 numme...

2
Reisnieuws
VS Architectuur top 10

Het AIA – American Institute of Architects – heeft een top 150 van de meest indrukwekkende architectonische gebouwen in de VS gepubliceerd. Het instituut viert namelijk zijn hondervijftigste verjaardigsfeestje.

0

Reacties van bezoekers Reageer

Vagabond

Door: Vagabond • Geplaatst op

Graag wijs ik de redactie erop dat het woord nudist niet correct is. Zoals de Inuit jarenlang met Eskimo zijn aangeduid, hetgeen eigenlijk een scheldwoord was, zo worden naturisten door niet-naturisten vaak met nudist aangeduid. Ik neem aan dat jullie dat niet wisten.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.