Reisnieuws

Moederdag fotowedstrijd: doe mee

Gepubliceerd: 14 apr 2011
0

Op 8 mei aanstaande is het Moederdag. Reden om je eigen moeder of schoonmoeder te verwennen. Maar je kunt het grootser aanpakken: doe mee aan de fotowedstrijd van Oneworld.nl en onzeWereld en zet alle moeders ter wereld in het zonnetje!

Hoe verschillend achtergronden en culturen ook mogen zijn, er is één ding wat alle moeders op deze aardbol met elkaar delen: de liefde voor hun kind. Dat mag weleens geroemd worden, moeten Oneworld.nl en onzeWereld gedacht hebben. De organisaties hebben naar aanleiding van Moederdag de bijzondere fotowedstrijd 'Moeders over de hele wereld' opgezet. Iedereen kan foto's plaatsen van moeders met haar kind(eren). Met de verzameling worden deze vrouwen gezamenlijk geëerd.

Doe mee en win

Tot aan moederdag, 8 mei, kan iedereen zijn mooiste beeld van moeder met kind, danwel kinderen, uploaden op de speciale actiepagina van Oneworld.nl. Uit alle inzendingen kiest de redactie van onzeWereld en OneWorld.nl de 21 mooiste foto's. De inzender van de beste foto wint een kadobon t.w.v. € 70,- van Digidoek.nl voor een fotoschilderij naar keuze. De twintig runners-up winnen ieder een kadobon t.w.v. € 20,-. Winnaars worden op 9 mei op de hoogte gesteld.

Bekijk de inzendingen

Alle ingezonden foto's zijn terug te bekijken op de Oneworld.nl Fotopagina.


Hoofdfoto door: Antoinette.reisreporter.nl

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Geboorte tijdens vlucht

Afgelopen vrijdag is tijdens een vlucht van Southwest Airlines op een hoogte van negen kilometer een moeder bevallen van een gezonde zoon.

0
Reisnieuws
Vrouw bevalt in vliegtuigtoilet

Wat mensen al niet achterlaten in een vliegtuig… Een vrouw uit Samoa beviel gisteren tijdens een vlucht naar Nieuw-Zeeland, maar liet haar pasgeboren baby achter op het toilet.

0
Reisnieuws
Pindakaas tegen ondervoeding

Je hebt het vast wel eens gehoord toen je klein was: van pindakaas word je groot en sterk. Het maakt niet alleen ons sterk, maar ook kinderen in ontwikkelingslanden. En daarmee kunnen sommige grote problemen eigenlijk vrij simpel verholpen worden....

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.