Reisnieuws

Maak je eigen reisgids

Gepubliceerd: 14 mei 2011
0

Je kunt nu online je eigen reisgids samenstellen uit informatie van reisgidsen en tips van medereizigers. Laat die dikke boeken thuis en neem alleen mee wat je nodig hebt.

Het hoofdstuk musea in je reisgids Berlijn heb je echt nog nooit gebruikt, de nachtagenda van Rome heb je echt nog nooit ingekeken en je gaat alleen naar New York, niet naar heel Amerika. We slepen vaak de reisgids mee op onze reizen, maar de meeste informatie die erin staat, is overbodig. Welke informatie dat is, is voor iedereen persoonlijk. De Engelse reissite Travel DK heeft daar wat op verzonnen: je kunt je eigen reisgids samenstellen.

Stel je eigen gids online samen

Op de site van Travel DK kunt je allerlei informatie vinden over bezienswaardigheden, attracties, hotels, restaurants en winkels. De informatie is een mengeling van de DK Eyewitness reisgidsen en tips van medereizigers. Kies welke informatie voor jou van toepassing is en deel je gids in door zelf de titels van de hoofdstukken, de inhoud en de voorkant te bepalen. Ook kun je je eigen foto en naam op de voorpagina zetten. De gids is zo gepersonificeerd, volledig op maat en helemaal gratis. Vind je dat teveel werk? Dan kun je ook de gidsen die andere leden hebben aangemaakt downloaden.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Wereldbaan: Reisgidsen schrijver

Hoe zou het zijn… de hele wereld afreizen voor je werk? Beroepsreizigers over hun leven. Ross Velton (36), schrijver voor reisgidsen Rough Guides en Bradt Guides, is vier maanden per jaar in het buitenland.

0
Reisnieuws
Reisgids voor je mobiel

Ben je op vakantie en weet je echt even niet meer waar je naartoe moet? Geen nood, Martinair heeft nu een reisgids die je overal ter wereld kunt downloaden naar je mobiele telefoon.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.