Reisnieuws

VIDEO: Drijvend voetbalveld

Gepubliceerd: 03 jul 2011
0

Een groep jonge jongens leefde in 1986 op Koh Panyee, een drijvend dorp in het zuiden van Thailand. Veel ruimte om te spelen is er niet, dus besloten de jongens zelf een drijvend voetbalveld te maken en richtten ze Panyee FC op. In dit humoristische filmpje hun verhaal.

'Jullie jagen de vissen weg,' kregen de jongens te horen van dorpelingen, nadat ze genoeg hout hadden gesprokkeld om het drijvende voetbalveld te maken. De jongens hadden eindelijk een ondergrond om hun favoriete sport op te beoefenen. Ideaal was het niet; het plateau had uitstekende spijkers en ze belandden keer op keer in de zee. Wil je weten hoe dit afloopt, bekijk dan het filmpje.

Het filmpje is gemaakt door de TMB Bank, de voormalige Thai Military Bank. Met dit filmpje hoopt de bank mensen te inspireren met hun nieuwe campagne 'Make The Difference'.Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
VIDEO: Spectaculaire val skiër

Deze Oostenrijkse jongeman had het gewaagde idee om vanaf de Stubai gletsjer off-piste naar beneden te skiën. Het ging alleen niet helemaal volgens plan. De camera op zijn helm filmde het hele gebeuren.

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
VIDEO: tsunami Japan

Vanochtend is Japan geraakt door een tsunami, die het gevolg was van een aardbeving. De eerste videobeelden tonen hoe een muur van water en rotzooi afstevent op de noord-oostelijke stad Sendai, waar maar liefst 1 miljoen mensen wonen.

1
Reisnieuws
VIDEO: Aanhalig lemuurtje

De meeste wilde dieren zijn niet bepaald aaibaar. Dat geldt echter niet voor dit lemuurtje: wat hem betreft bestaat er niet zoiets als teveel aandacht!

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.