Reisnieuws

VIDEO: Duiken 2.0

Gepubliceerd: 03 apr 2011
1

Dare devil Mike Wilson krijg het voor elkaar zulke gevaarlijke duiken te maken dat tientallen boten stoppen om naar zijn kunsten te kijken. Mike Wilson doet aan duiken, maar niet zomaar...

'It's a great show, it's always a great show' zegt de vader van Mike, zittend op een van de boten vol mensen die met verbazing naar de kunsten van zijn zoon kijken. In de zonsondergang kijkt meneer Wilson toe hoe zijn zoon op een superman-achtige wijze met drie back flips het water in duikt.

Met prachtig camerawerk zijn z'n sprongen vastgelegd: een camera op het touw waar hij vanaf zwaait, een camera onder water, op de boot en op de rotsen. Nu maar hopen dat alle atleten van Shreddy Times het er levend vanaf brengen.
Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
sQuba, de eerste onderwaterauto

Met één druk op de afstandsbediening laat je de Lotus Esprit naar je toekomen. Je stapt in met je ‘babe’ en rijd met hoge snelheid over de weg. Je doet je duikuitrusting aan en glijdt met je auto het kanaal in, met een grijns op je gezicht e...

0
Reisnieuws
Surfen in de woestijn

Mega-ontwikkelaar Richard Mladick heeft fantastische herinneringen aan het surfen vanaf tropische stranden in zijn jeugd. Daarom wil hij nu een gigantisch waterpark laten bouwen middenin in de gortdroge woestijn van de Amerikaanse staat Arizona.

0

Reacties van bezoekers Reageer

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Ziet er dood eng uit! idd hopen dat alle nekken heel blijven.... Wel enorm spectaculair!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.