Reisnieuws

Altijd een stoel aan het raam

Gepubliceerd: 01 apr 2011
0

Tegenwoordig hoef je niet meer bij het raam te zitten in een vliegtuig om te weten waar je overheen vliegt. Met MondoWindow weet je waar je bent op elk moment.

Bij het opstijgen en de landing kun je elk huis en elke boom onderscheiden. Je ziet zelfs de auto's als speelgoedautootjes voorbijrijden. Maar eens je in de lucht zit, zie je toch niets anders dan wolken. Wat heb je er dan aan dat je aan het raampje zit?

MondoWindow

Met MondoWindow weet je op elk moment waar je je bevindt. Je geeft gewoon het vluchtnummer in op je mobieltje of je laptop en vervolgens vertelt MondoWindow wat er onder je gebeurt. De enige voorwaarde is wel dat er wifi aan boord van het vliegtuig is.

Wikipedia en Flickr

MondoWindow toont je een kaart met de te verwachten route van het vliegtuig. Daarnaast is informatie van Wikipedia en zijn foto's van Flickr op de kaart aanklikbaar. Na verloop van tijd willen de uitvinders ook video's en spelletjes opnemen in de service. Daarvoor hebben ze genoeg kwalificaties: de website is opgericht door Greg Dicum, auteur van verschillende boeken met als titel 'Window Seat', en Tyler Sterkel, interactief ontwerper.Hoofdbeeld door: Yfecrest.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Zo bespaar je geld op reis

Op reis gaan betekent geld uitgeven. Na de reis houd je er hopelijk toch heel mooie herinneringen aan over die de lege bankrekening iets minder pijnlijk maken. Maar het is met de juiste tips en trucs ook mogelijk om geld te besparen op reis

0
Reisnieuws
Vliegangst: antwoord op alle vragen

Er zijn veel mensen die wel van reizen houden, maar niet van vliegen. Hoewel de meesten de gedachten aan wat er allemaal mis kan gaan snel uit hun hoofd zetten, blijven anderen er langer mee zitten.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.