Reisnieuws

Strijden bij inheemse stammen

Gepubliceerd: 19 sep 2007 0
Op handgemaakte sandalen rennen door Mexico, akikitikickboxen in Nagaland, kanoën door Vanuatu…De mannen van de spannende nieuwe Discovery-serie ‘Last One Standing’ is niets te gek.
Zes topsporters reizen naar de meest verre bestemmingen om te leven bij inheemse stammen. Ze leven en trainen hier, om zich voor te bereiden op een heftige strijd met elkaar. Degene die aan het einde van de serie de meeste wedstrijden heeft gewonnen, is de winnaar van de competitie.

De zes mannen willen natuurlijk allemaal de beste zijn, maar vormen ook één groep. Corey, de hiker uit Alaska, zegt: ‘We zagen dit programma niet alleen als een wedstrijd. Ja, we deden vijandig tegen elkaar als we tegen elkaar moesten strijden, want dat hoorde erbij. Maar als de wedstrijd was afgelopen, waren we weer een familie.
Ook kregen we een hechte band met de stammen.' Brad, de sterke man uit Oklahoma vertelt over Mongoolse dorpsbewoners: ‘We werden meteen opgenomen als familie, we werden behandeld alsof ze ons hadden geadopteerd.’

Last One Standing is vanaf donderdag 4 oktober te zien op Discovery Channel.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...