Reisnieuws

VIDEO: Pinguïns in het vliegtuig

Gepubliceerd: 19 mrt 2011
0

Pinguïns die waggelen door een vliegtuig. Een vreemd idee, maar het gebeurde afgelopen week echt op de vlucht van San Francisco naar San Diego. Medewerkers van het SeaWorld vlogen met de pinguïns naar een wetenschappelijke bijeenkomst en lieten de dieren even uit.

Op het filmpje is te zien hoe pinguïn Pete langs de passagiers waggelt tijdens een vlucht van Southwest Airlines op 11 maart. Op de achtergrond hoor je een medewerker van SeaWorld wetenswaardigheden vertellen over de dieren. Het is een aandoenlijk gezicht en dat vindt ook de medewerker van SeaWorld: Het is onmogelijk om naar een pinguïn te kijken en je boos te voelen.

Foto door: Kokkeeri.reisreporter.nl

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
De 25 beste video's van 2009

Kijk je ook iedere week uit naar de leuke, grappige of spectaculaire video's in de Columbus nieuwsbrief? We hebben nu de beste video's van 2009 voor je op een rijtje gezet. Sit back and enjoy!

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
VIDEO: Vliegende pinguins

Wie dacht dat pinguins de kou boven warme oorden prefereren, heeft het mis. De enige reden dat ze het uithielden op de ijsschotsen, was omdat ze geen ontsnappingsmogelijkheid hadden. Maar daar komt nu verandering in! Althans, volgens de BBC...

4
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Pinguins beschermd door honden

Een pinguinkolonie op het Australische Middle Island werd in zijn voortbestaan bedreigd door aanvallen van vossen. Maar nu beschermen herdershonden de groep.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.