Reisnieuws

Top-10 Mysterieuze plekken

Gepubliceerd: 30 mrt 2011
3

Er is een aantal plekken op de wereld die zó tot de verbeelding spreken dat ze je kippenvel geven, je hart sneller doen kloppen of je simpelweg de adem benemen. Columbus geeft je de Top-10 mysterieuze plekken op aarde.1. Noorderlicht

Iedere plek waar je het Noorderlicht kunt aanschouwen, is met recht een mysterieuze plek te noemen. In Scandinavië, Alaska, Siberië en Canada is dit fenomeen het beste te bezichtigen. Het licht is te verklaren als het resultaat van de botsing van elektrisch geladen deeltjes uit de ruimte met de atmosfeer op aarde. Tijdens de wintermaanden is dit verschijnsel het beste te zien.
Foto door: Jrensen.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Marianne Hin
Dé bestemmingen van 2011

Tijdens de kerstdagen worden vaak de nieuwe vakantieplannen besproken voor het komende jaar. Het wordt dus hoog tijd dat de topbestemmingen voor 2011 bekend worden gemaakt.

3
Reisnieuws
Door: Marianne Hin
Top-10 Bedreigde plekken

Er zijn heel veel locaties op deze aardkloot te vinden die een bezoekje waard zijn. Echter, doordat toeristen al dit moois bezoeken, worden deze indrukwekkende gebouwen, natuurgebieden en monumenten bedreigd. Niet alleen door over de Chinese muur ...

0
Reisnieuws
Mysterieus Noors hemellicht

Of het nou een nieuw astronomisch fenomeen was of de lancering van een Russische raket, daar zijn de meningen over verdeeld. Een mysterieus spiraalvormig licht aan de hemel heeft gisterochtend duizenden Noren het hoofd op hol gebracht.

0

Reacties van bezoekers Reageer

MvanCooten-Boot

Door: MvanCooten-Boot • Geplaatst op

prachtig! zo surrealistisch!

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

super mooi - heel bijzonder !

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Heel bijzonder. Leuke verzameling

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.