Reisnieuws

Top-10 Betaalbare eilanden

Gepubliceerd: 23 mrt 2011
0

Het is een droom van velen om zich in de voetsporen van Robinson Crusoë te kunnen wonen: witte bounty-eilanden, strakblauwe zee, en geen toerist met wie je het moet delen. Het lijkt een leven dat alleen weggelegd is voor de rijken op aarde, maar niets is minder waar. Voor wie er wel eens een weekje tussenuit wil knijpen, zocht Columbus 10 betaalbare eilanden die je af kunt huren, vanaf € 43 per week!



1 Enedrik Island, Oceanië

Op dit eiland van zes vierkante kilometer, gelegen in het noorden van de Arno Atoll in Micronesië, is het goed toeven. Palmen, witte stranden, blauw water en geen irritante toeristen die je rust verstoren. Van november tot april kun je je uitleven op de surfplank. Het water is het hele jaar door 28 *C. Wat betreft accomodatie kun je kiezen tussen je eigen tent opzetten en verblijven in één van de twee kleine hutjes. Er is één toilet aanwezig en een tank waar duizend liter water in kan om te wassen. De rest, zoals kookspullen en drinkwater, moet je zelf meenemen. Maar vanaf €360 per week is dit niet iets om over te klagen. Het eiland biedt plaats aan maximaal acht personen. Dat is slechts € 45 per persoon!




Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of


deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Nieuwe stukjes tropisch Nederland

De Nederlandse Antillen zijn een favoriete bestemming van veel reizigers. We zijn dan ook best trots op onze stukjes tropisch Nederland. Maar vanaf zondag hebben de paradijsjes elk een nieuwe status gekregen.

0
Reisnieuws
Niemandslanden

Vaak hoef je maar een zijstraatje in te lopen om de toeristen achter je te laten, maar wat zijn eigenlijk de witste vlekken op de wereldkaart? Welke landen ontvangen de minste buitenlandse toeristen? Hint: het zijn niet alleen de bekende oorlogsge...

1
Reisnieuws
Werelds langste en kortste vlucht

Acht uur in het vliegtuig naar New York is lang en één uurtje naar Londen is kort. Maar is dat wel echt zo? Er zijn vluchten die ruim boven of onder dat aantal uren zitten.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.