Reisnieuws

Transavia zoekt nieuwe slogan

Gepubliceerd: 04 mrt 2011
0

Transavia zoekt een nieuwe slogan en vraagt daarbij de hulp van het publiek. Degene die de leukste nieuwe slagzin verzint, maakt kans op een jaar lang onbeperkt vliegen.

Nieuwe slogan

De huidige slogan 'Wat doe je hier nog?' voldoet niet meer en is toe aan vervanging. De slogan mag zowel in het Nederlands als in het Engels zijn. Degene die de meest passende nieuwe slogan verzint, krijgt in ruil daarvoor van de luchtvaartmaatschappij een jaar lang gratis reizen bij Transavia voor twee personen. Bovendien komt de naam van de winnaar op één van de nieuwe vliegtuigen te staan. Wie dus wereldwijde faam zoekt, doet er goed aan een gokje te wagen.

Prijzen

Mocht je net misgrijpen en een jaar lang gratis vliegen aan je voorbij gaan, dan geen zorg. Voor negen deelnemers van wie de slogan het nét niet gehaald heeft, geeft Transavia per persoon elf retourtickets weg voor een bestemming naar keuze. Daarnaast krijgt iedereen die meedoet en zijn NAW -gegevens achterlaat na afloop van de actie, een 'klein persoonlijk presentje dat van pas komt tijdens al je reizen', aldus de luchtvaartmaatschappij.

Meedoen?

De actie loopt van 1 maart 10.00 uur tot en met 18 maart 10.00 uur. Wil je meedoen? Vul dan jouw slogan in op de website van Transavia.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.