Reisnieuws

TIP: concert Nayan Ghosh

Gepubliceerd: 03 mrt 2011
0

Op zondag 6 maart kun je in het Tropentheater genieten van Nayan Ghosh, een meester in het bespelen van de sitar en de tabla. Columbus heeft een speciale aanbieding voor dit concert. In plaats van €23 betaal je slechts €15!

Met zijn melodieën en intense spel vol schakeringen weet hij het publiek tijdens zijn sitarconcert te vervoeren. Ghosh wordt beschouwd als een van de beste muzikanten uit India en ook beroemde collega’s als Ravi Shankar en de inmiddels overleden Vilayat Khan en Yehudi Menuhin roemen hem om zijn fenomenale spel. TIjdens het concert wordt Nayan Ghosh begeleid door tablaspeler Prabhu Edouard, een leerling van Shankar Ghosh.

Wie: Nayan Ghosh
Wanneer: zondag 6 maart 2011
Waar: Grote zaal van het Tropentheater
Kosten: Columbus heeft een speciale aanbieding. Betaal slechts €15 i.p.v. €23!
Aanvang: 15.00 uur


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Marianne Hin
TIP: Bac-Ha in Tropentheater

Een bijzonder concert van het Vietnamese top-ensemble Bac Ha Music Group op 3 december in het Amsterdamse Tropentheater. Op een eigentijdse manier laten de muzikanten de verscheidenheid zien van de verschillende muziekgenres die Vietnam rijk is.

0
Reisnieuws
TIP: Tibetaanse dans in Tropentheater

Dit jaar wint de Reisreporter van 2010 een reportagereis naar de zeer bijzondere bestemming Ladakh in India. Een gebied waar ook een zeer muzikaal gezelschap vandaan komt: de Ladakh Monks. Winnaars in spe en andere geinteresseerden kunnen de muzi...

2
Reisnieuws
Door: Christa Klop
Fluitmagiër in Tropentheater

Laat je betoveren door muziek van de bamboefluitspeler uit Zuid-India. Donderdag 25 februari zal fluitmagiër Kudamaloor Janardanan een voorstelling geven in het Tropentheater in Amsterdam.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.