Reisnieuws

VIDEO: Dolfijn randt zwemster aan

Gepubliceerd: 20 feb 2011
0

Dat een hond weleens zijn neus in je kruis drukt, is geen verrassing meer. Maar ook onderwater kun je lastiggevallen worden... Vanaf het moment dat deze dolfijn de geur van een zwemster te pakken had, was hij niet meer bij haar weg te slaan. Maar of de zwemster nou zo blij was met deze aandacht?

<a href="http://video.nl.msn.com/?mkt=nl-nl&vid=20eceb09-1a94-4b02-9ca5-6684e26ef3ba&from=nl-nl&fg=dest" target="_new" title="Dolphin Attracted to Swimmers Crotch">Video: Dolphin Attracted to Swimmers Crotch</a>


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Luc Bierman
Flipper draait door

Iedereen kent Flipper nog wel, de vriendelijke dolfijn die altijd iedereen te hulp schoot. Hij blijkt een ver familielid te hebben die heel wat minder aardig voor de mensen is.

2
Reisnieuws
Dolfijnenjacht begonnen

Het jachtseizoen op dolfijnen is weer begonnen rond Taiji. Elke september kleuren de baaien rond het Japanse dorpje dieprood van al het vergoten bloed van dolfijnen en kleine walvissen.

1
Reisnieuws
Roze dolfijn trekt publiek

Nee, het gaat hier niet om een studentengrap of laboratoriumdier. In het Calcasieu meer in de Amerikaanse staat Louisiana zwemt een zeldzame albino-dolfijn rond met een roze lijf en roodachtige ogen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.