Reisnieuws

Parkeerkosten Schiphol op een rij

Gepubliceerd: 31 jan 2011
9

Wanneer je op reis gaat, wil je soms niet de rompslomp van het slepen met koffers en tassen in de trein naar de luchthaven. Iemand vinden die je weg wil brengen, kan ook een hele onderneming zijn. Gelukkig biedt Schiphol meer dan voldoende mogelijkheden om bij de luchthaven een langere periode te parkeren, maar ook dan zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden.

Niet alleen lopen de kosten voor het parkeren rondom Schiphol uiteen, ook de keuze tussen een overdekte en niet overdekte parkeerplaats en de parkeerduur zijn zaken om rekening mee te houden. Dat vereist aardig wat uitzoekwerk. Maar omdat reizen al genoeg nodige rompslomp met zich meebrengt, heeft Columbus je dat klusje uit handen genomen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende parkeermogelijkheden rondom de luchthaven.

Hoewel er veel concurrentie is rondom Schiphol, blijkt parkeren op Schiphol zelf toch nog veruit het goedkoopst. Mits je er natuurlijk geen problemen mee hebt dat je auto niet overdekt staat.

8 dagen parkeren:

Schiphol Smart Parking, Schiphol, € 49,50, overdekt parkeren niet mogelijk.Schipholparkfly, Aalsmeer, € 49,50. Tijdelijk gratis overdekt parkeren tot 31 maart én gratis shuttleservice van en naar Schiphol. 123 Parking, Amsterdam, Hoofddorp of Aalsmeer, € 55,20. Meerprijs voor overdekt parkeren is € 7,50. Er is een gratis shuttleservice naar Schiphol. Total Care Parking, Hoofddorp, € 56. Meerprijs voor overdekt parkeren is € 12,50. Gratis vipshuttle van en naar Schiphol. Quick Parking, Schiphol-Zuid, € 60. Overdekt parkeren éénmalig € 7,50 en gratis shuttleservice van en naar Schiphol.

15 dagen parkeren:

Schiphol Smart Parking, Schiphol, € 89.50, overdekt parkeren niet mogelijk. 123 Parking, Amsterdam Hoofddorp of Aalsmeer, € 103.50. Meerprijs bij overdekt parkeren € 7,50. Er is een gratis shuttleservice naar Schiphol. Budget Parking, Schiphol-Rijk, € 112.50. Het parkeerterrein is overdekt en je wordt met een shuttleservice naar de luchthaven gebracht. Vliegveldparkeren.nl, Hoofddorp, € 90 als je de sleutel inlevert, anders € 105. Meerprijs voor overdekt parkeren € 10 en gratis shuttleservice naar de luchthaven.

31 dagen parkeren:

Hotel Schiphol A4, Park, Sleep, Fly Special vanaf €99. Een overnachting inclusief maximaal 31 dagen parkeren op het parkeerterrein van Hotel Schiphol A4. De hotelshuttle brengt je naar de luchthaven.

Alle tarieven gelden bij één maand van tevoren boeken, in sommige gevallen is er vroegboekkorting mogelijk.

Bron: Reisgids, Consumentenbond


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.

deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

piet82

Door: piet82 • Geplaatst op

goede aanbiedingen voor goedkoop en veilig parkeren op Schiphol vindt u ook hier http://bit.ly/1lKt1Ka

DDBR

Door: DDBR • Geplaatst op

SchipholParkFly heeft een aanbieding voor een overnachting bij het Chariot hotel in combinatie met bewaakt je auto parkeren: http://parkerenluchthavenschiphol.nl/schipholparkfly/

Travel-Explorer

Door: Travel-Explorer • Geplaatst op

Tot 31 dagen parkeren + 1 overnachting voor 2 personen voor 100 Euro bij Schiphol Hotel A4 (Van der Valk) (In december 2010).

Niet alleen goedkoop.. Zo ga je ook nog uitgerust op reis...

ronaldzwerink

Door: ronaldzwerink • Geplaatst op

Als ANWB lid krijgt je, iets van 7,50 euro, korting bij Schiphol Smart Parking door je kaartnummer in te voeren op de website van Schiphol.
1e nummer wel vervangen door een 'A'

pucknat

Door: pucknat • Geplaatst op

Ibis schiphol, parkeren en slapen voor 89 euries....goed te doen.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.