Reisnieuws

Top-10 Feestelijke foto´s

Gepubliceerd: 18 jan 2011
7

December was met Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar thuis ongetwijfeld een gezellige boel. Maar wereldwijd weten ze ook wel een feestje te bouwen; dat hebben de foto's van de Reisreporters binnen het toepasselijke maandthema 'Feest en festivals' wel bewezen. Benieuwd naar de resultaten? Columbus presenteert de Top-10 Feestfoto's!10 Feestelijke foto´s: Fiji


Deze prachtige foto van de traditionele dans 'Meke' door de inwoners van Fiji bezorgt Reisreporter Nienkekrook een tiende plaats in onze Top-10.


Foto door: Nienkekrook.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Opvallende wereldse trouwtradities

Bij de meeste mensen zijn de gebruikelijke rituelen rondom trouwen en het huwelijk wel bekend. Zo vraagt de man traditioneel de vrouw, mag de bruidegom de jurk van de bruid voor het trouwen niet zien en begint het bruidspaar het feest met de eerst...

0
Reisnieuws
Door: Marianne Hin
Vier het hele jaar door Nieuwjaar

Vond je één avond feesten écht te kort? Gelukkig kun je nog het hele jaar Oud & Nieuw vieren in verschillende culturen. Vier bijvoorbeeld het Thaise Nieuwjaar op 13 april of het Joodse Nieuwjaar op 29 september.

2
Reisnieuws
Vrijwilligerswerk op reis

Handen uit de mouwen terwijl je op vakantie bent. Veel mensen doen tijdens het reizen aan vrijwilligerswerk, om iets terug te geven aan de lokale maatschappij. Is het door jou verzette werk echt hulp of is het hinder?

5

Reacties van bezoekers Reageer

floriscal

Door: floriscal • Geplaatst op

Heerlijke feest foto's! Zo wordt de RR site echt een feest om te bezoeken. Allemaal gefeliciteerd met je foto in de top 10.

renie

Door: renie • Geplaatst op

Van harte gefeliciteerd met deze prachtige foto!

Rsteeghs

Door: Rsteeghs • Geplaatst op

Heerlijk toch, al die feestfoto's! En de feestvreugde van de mensen achter de foto's van de top-10 van deze maand kan nu helemaal niet meer op natuurlijk. Van harte allemaal!!!

Hermine

Door: Hermine • Geplaatst op

Prachtige foto hoor Nienke, gefeliciteerd!

edwinaverdingh

Door: edwinaverdingh • Geplaatst op

Proficiat!!! Ik had deze gemist!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.